Cainele fotograf capteaza imagini cu activitatile ce-l bucura

caine fotograf

Cainele fotograf capteaza imagini cu activitatile ce-l bucura

Cainele fotograf capteaza imagini cu activitatile ce le face

Tehnologia a avansat destul de mult in ultimult timp. Acum avem ceasuri inteligente de pe care putem chema un taxi sau comanda mancare direct acasa, putem zbura de pe un continent pe altul in doar cateva ore si mai mult decat atat acum cainii pot face fotografii.
La prima vedere suna complet aberant ceea ce am subliniat mai sus si pentru multe persoane pare o investie destul de ilogica si drept sa va spun intr-o oarecara masura va inteleg si sunt de acord cu voi.
Insa nu puteti nega faptul ca sunteti curiosi macar putin de ceea ce bucura pe animalele voastre.
Cei de la Nikon au pus la cale un test si campanie de marketing (evident) prin care au reusit sa faca pana si cainele fotograf.
Practic acest dispozitiv este printat cu ajutorul unei imprimante 3D si se ataseaza pe un ham ce il pui pe caine.
In interiorul dispozitivului respectiv este un buton si un senzor ce detecteaza pulsul cainelui. Ca sa se poata capta fotografiile dispozitivul imbraca si o camera Nikon Coolpix L31.
Mecanismul activeaza aparatul sa faca o fotografie atunci cand cainele devine entuziasmat de ce vede, asta reuzind sa se determine cu ajutorul batailor inimii animalului.
Astfel cand cainele a vazut ceva ce il bucura, o fotografie este capturata, in acest mod reusesti sa vezi ce il incanta pe animalut.

Campania este putin mai veche. A fost pentru camera compacta Nikon Coolpix L31 si dispozitivul pus pe caine era un prototip. Desi ca idee, chestia asta nu suna rau deloc, pare un gadget destul de interesant sa-l pui pe cainele tau.
Bine, daca nu ai pune o camera compacta pe al ar fi ideal, ci un dispozitiv mult mai mic in dimensiune.
Puteti vedea clipul video cu cainele fotograf mai jos.

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani