Image default
Stiri Stiri tech

Chromebit este un PC ce ia forma de stick USB

Chromebit este un PC ce ia forma de stick

Chromebit este un PC ce ia forma de stick si functioneaza pe sistemul de operare Chrome

Dupa ce Intel a lansat stick-ul HDMI care poate rula Windows 8.1 si sa nu mai mentionam multitudinea dispozitivelor in forma de stick cu Android, Google a mai introdus un jucator in ring.
Chromebit este un PC ce ia forma de stick USB numai ca il conectezi la portul HDMI al monitorului sau televizorului.
Gadgetul are un procesor Rockchip 3288 ARCM Cortext-A17 un ARM Mali 760 ca GPU, 2GB de RAM, 16GB spatiu de stocare, un port USB, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0.
Ce este interesant la acest dongle e abilitatea acestuia de a pivota portul HDMI, asta in cazul in care televizorul il ai langa perete sau HDMI-ul este mai plasat intr-o pozitie mai funky.

Foto: cnet

Daca vrei sa incerci ChromeOS pe televizorul tau o sa poti face asta curand, dispozitivul are un pret de 420 lei.
Chromebit va fi lansat undeva in vara, nu stiu informatii referitoare la disponibilitatea in Europa.
Google chiar isi ia rolul in serios in a pune stapanire pe living room-ul tau. Google TV, Chromecast si acum Chromebit deja sunt trei dispozitive in game diferite.
Nu cunosc exact care este rata de adoptare a lor in Romania dar pe viitorul sigur va creste. Asta pentru ca iti ofera posibilitatea sa convertesti televizorul tau in unul smart fara a face o investitie prea costisitoare.
Daca Google ar face si o parte din serviciile ca Google Now disponibile in limba romana ar fi cu atat mai interesant, ramane de vazut de ne rezerva viitorul. 😀

sursa

 
 

Articole inrudite

Moto G Titan, Moto E Styx pret si specificatii

Dan Mutu

Mi Notebook Air:Laptop Xiaomi din aluminiu cu placa video dedicata

Dan Mutu

Drujba pe drona! Combinatia la care nu te asteptai

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate