Acesta sa fie noul iPhone 6C? Telefonul Apple apare in imagini 31

Acesta sa fie noul iPhone 6C? Telefonul Apple apare in imagini

Acesta sa fie noul iPhone 6C? Telefonul Apple apare in imagini 32

iPhone 6C apare in imagini. Acesta sa fie noul model?

Tocmai si-au facut aparitia pe internet niste imagini misterioare in care pare a fi un iPhone.
La prima vedere ai spune ca este succesorul modelului 5C adica iPhone 6C. Eu insa sunt putin rezervat in privinta fotografiilor.
Carcasa a suferit cateva modificari estetice si functionale. Flash-ul este usor alungit, posibil sa integreze doua nuante ale luminii care o emite iar in partea de jos sunt doua difuzoare.
iphone 6c
Sa fie un prototip? dar nu putem exclude si posibilitatea ca imaginile sa fie false. Mie mi se pare ca este o diferenta la nuanta, mai exact la imaginea cu partea de jos a telefonului, difuzorul din stanga este mai clar ca cel din dreapta, pare sa fie editata fotografia sau doar o problema de focus, nu stiu.
iphone 6c
Pe de alta parte nota de design are oarecum sens. Modelul 5C este relativ proaspat introdus, nu ar fi avut sens sa apara schimbari majore la sasiul acestuia cat timp nu sunt probleme.
iPhone 6C o sa arate in mare parte ca predecesorul insa nu pot sa spun ca va arata ca in imaginile de mai sus.
In saptamanile ce urmeaza sigur trebuie sa iasa la suprafata mai multe fotografii si atunci putem sa dam crezare acestora sau nu. 😀
Like and share !

 sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles