ceas guess android

Ceas Guess cu Android Wear 2.0 acum o realitate

Ceas Guess cu Android Wear 2.0 acum o realitate 31

Ceas Guess cu Android Wear 2.0 acum o realitate. Vine in doua modele

Daca doreai sa achizitionezi un ceas Guess cu Android Wear nu prea aveai noroc. Compania producea numai ceasuri de mana conventionale, insa de curand au schimbat atitudinea in ceea ce priveste dispozitivele smart.
Compania tocmai a anuntat o noua colectie de ceasuri smart ce apartin de gama Connect si urmeaza a fi lansate prin toamna.
Guess a lansat in urma cu 2 ani un ceas smart ce functiona cu Android si iOS, insa avea doar un display foarte mic unde iti afisa notificarile, functionalitatea fiind limitata.

Ceas Guess cu Android Wear 2.0 acum o realitate 32
FOTO: Guess Connect 1
SURSA: CNET

Ceasurile smart au un design tipic Guess, fiind elegante si cu un aspect foarte placut. Aspectul ceasurilor Connect cu Android Wear este similar cu generatia 1 Connect, cu mici modificari.
Ceasurile au in componenta display-uri de doua dimensiuni si vin in doua stiluri.
Unul este dedicat femeilor avand o carcasa mai mica de 41mm si pietre in cadranul ceasului. In timp ce ceasul cu carcasa de 44mm este dedicat barbatilor avand marginile ramei mai groase cu un aspect masculin.
ceas guess android
Vor avea la dispozitie multiple curele si cel mai probabil vor putea fi inlocuite foarte simplu. Curele cu care va fi lansat ceasul sunt din metal, piele si silicon.
Dupa cum am spus si mai sus, ceasurile vor functiona cu sistemul de operare Android Wear 2 astfel este garantat un support bun pentru aplicatii si o interfata grafica optimizata de Google.
Ceasurile vor veni cu cateva cadrane preinstalate de Guess care iti ofera multe optiuni de personalizare, insa numarul cadranelor din Magazinul Play depaseste cateva sute.
Hardware-ul consta intr-un cip Qualcomm Snapdragon Wear 2100 si cu doua variante de RAM. Ceasul cel mic va avea 512mb de RAM iar ceasul mare va avea 768mb RAM, memoria interna fiind de 4GB.
Pretul nu se stie momentan, dar cel mai probabil va fi in vecinatatea a 300$

Ce parere ai de acest ceas Guess cu Android Wear?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles