Audi E-Tron

Audi E-Tron: SUV full electric al companiei germane

Audi este una din cele mai renumite companii producatoare de automobile din lume. Acestia se remarca prin vehiculele moderne, cu o geometrie deosebita si o calitate ramarcabila. Cresterea a fost constanta, cu trecerea timpului a crescut cota de piata pana ce au ajuns in punctul actual.

Insa cresterea se face pana la un punct, dupa respectivul prag trebuie sa inovezi constant in asa fel incat sa ajungi la urmatorul nivel.

Si cum zilele vehiculelor cu motoare pe combustibili fosili sunt pe numarate, compania Audi a inceput demersurile necesare pentru a face tranzitia mai fluida.

Audi E-Tron: SUV full electric al companiei germane 31
SURSA: Audi

Audi a lansat un nou model intitulat Audi E-Tron ce este practic un SUV cu 2 motoare electrice ce este primul vehicul menit pentru piata larga a consumatorilor.

Modelul are 36 de module de baterie (95 kWh capacitate) plasate sub masina care dupa spusele Audi au capacitatea se ofere o incarcare de la 0 pana la 80% in doar cateva minute datorita curentului de incarcare de 150 kW.

Acceleratia de la 0 pana la 100KM se realizeaza in 5.5 secunde ce este remarcabil tinand cont de faptul ca are peste 2 tone. Include o suspensie avansata pe aer, poate tracta pana la 1.8 tone si are o aplicatie de smartphone interesanta.

Audi E-Tron: SUV full electric al companiei germane 32
SURSA: Audi

Interiorul masinii este modern in linie cu modelele de top Audi de anul trecut, insa nimic futurist, la fel se poate spune si despre exterior. Care intr-un mod ciudat pare destul de familial, acest aspect posibil sa faca apel pentru cunoscatorii brandului care nu doresc un automobil cu forme ciudate sau prea futuriste.

Modelul este disponibil pentru precomanda si va fi lansat curand. Pretul incepe de la aproximativ 75.000 €.

Detalii aditionale aici

[penci_review id=”7451″]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani