Acasă Stiri Asus pregateste o camera interasanta #CES2015

Asus pregateste o camera interasanta #CES2015

de către Dan Mutu

Asus pregateste o camera interasanta  #CES2015 139
Se anunta un an destul de aglomerat cand este vorba te tehnologii si gadgeturi noi. Odata cu CES 2015
companiile vor fi intr-o confruntare pentru titlul de cel mai inovativ produs prezentat. O sumedenie de leaks au intrat pe mainile presei in saptamanile trecute. Galaxy S6 aparea in imagini, HTC ne pregateste un nou Desire, noi indicii referitoare la produse Sony si Xiaomi. Este clar ! 2015 va aduce cu el un val de noi produse si CES este primul targ tehnologic pe acest an.
Acum Asus si-a propus sa faca lucrurile mai interesanta( idee este super tare). Acestia au uploadat pe contul oficial de Youtube un clip in care este textul: „See what others cant see” insa este un mesaj ascuns in acest clip cu o imagine statica. Daca este sa facem asociere cu textul e clar ca vorbim de o camera foto, dar in ce context? Clipul ne mai ofera un indiciu crucial prin codul Morse! Da, codul Morse! Orice geek veritabil cand aude asta ar trebui sa se puna pe descifrat. Dar nu va faceti griji, am facut-o pentru voi deja.
Clipul contine si mesajul „Optical Zoom”. Deci sa ne astepta o camera foto cu zoom optic ! Cel mai probabil aceasta va fi pe un telefon.
Acum nu pot sa ma pronunt cum va fi implementata sau cum va arata pe telefon, dar pentru mai multe detalii trebuie sa urmarim conferinta de presa la CES sa aflam concret.

SURSA

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani