HTC va lansa un nou model Desire CES 2015 31

HTC va lansa un nou model Desire CES 2015

desire ces 2015 geek chroniclesUn nou HTC Desire CES 2015

CES 2015 este doar la cateva zile distanta. Producatori ca Samsung Kodak Asus se pregatesc pentru asi lansa cele mai recente dispozitive. In moment ce pana acum de la toti cei mentionati mai sus am aflat cateva informatii mai specifice, chiar si unele imagini! HTC a stat in umbra. Singurele informatii care au aparut au fost referitoare la succesorul HTC M8 si alte detalii vagi despre telefoane pentru bugete reduse.
Insa a aparut un nou banner pe internet in care se prezinta un moto: „Always Desire more” ceea ce ne face sa credem ca va fi prezentat la targul te tehnologie un nou model Desire.
Daca acesta este HTC Hima de care s-a vorbit zilele trecute, nimeni nu stie exact. Conform Upleaks ar avea numele de cod: HTC A52 si are o camera frontala de 13MP pe modelul cu 16GB memorie si una de 4MP Ultrapixel pe cel de 32GB.
Acum cum sunteti obisnuiti ca nimic nu este 100% cert. Este posibil ca HTC Hima sa fie noul M8 si HTC Desire sa aiba numele de cod HTC a52.
Pentru moment va trebuie sa asteptam CES 2015.
SURSA
Like and share! Nu uita ca acest lucru ajuta pe Geek Chronicles enorm! 😀
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani