Asa arata drona de 250000$ care filmeaza 4K la 1000fps 31

Asa arata drona de 250000$ care filmeaza 4K la 1000fps

Asa arata drona de 250000$ care filmeaza 4K la 1000fps 32
Nu am avut articole pe blog despre drone, toate arata cam la fel si nu fac nimic special insa cand am vazut aceasta capodopera electronica facuta de niste baieti pasionati am ramas surprins.
Echipa in cauza este Brainfarmcinema acestia se ocupa de productie video, fotografie si productie cinematografica aeriana.
Intr-o sesiune video recenta acestia au capturat cateva cadre video cu o camera Phantom Flex4K atasata la o drona Intuitive Aerial’s Heavy-Lift Aerigon Drone System iar imaginile sunt remarcabile (clip video mai jos)
Asa arata drona de 250000$ care filmeaza 4K la 1000fps 33
Camera Phantom Flex4K este in stare sa filmeze 4k in 1000 de cadre pe secunda si cantareste aproximativ 6.3kg fara obiectiv. Greutatea camerei a fost unul din impedimentele majore in acest proiect. Nu existau drone care le poti cumpara (nu custom made) care sa poata ridica asa greutate dar vehicolul aerian Aerigon s-a dovedit perfect pentru acest proiect. Motoarele puternice si rigiditatea scheletului din fibra de carbon a facut posibila atasarea camerei de filmat Phantom.
Asa arata drona de 250000$ care filmeaza 4K la 1000fps 34
Rezultatul final este incredibil ! Detaliu din filmare te lasa masca pur si simplu, daca ai avea un ecran ce suporta 4K ai putea sa te bucuri de material in adevaratul sens al cuvantului. Cum un televizor 4k costa cateva mii de lei bune, eu ma multumesc si cu 1080p. 😀
Puteti vedea filmarea mai jos, like and share!

via sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani