Android 5.1.1 este pe cale sa apara, problemele lui Nexus 5 vor fi adresate 37

Android 5.1.1 este pe cale sa apara, problemele lui Nexus 5 vor fi adresate

android 5.1.1

Android 5.1.1 este in faza de testare

Android 5.1 tocmai a fost lansat, este atat de proaspat incat nici nu este disponibil pentru toate dispozitivele suportate din gama Nexus.
Dupa cum era de asteptat trecerea de la Android 5.0 la 5.1 nu a fost una radicala. Anumite probleme in materie de functionalitate si performanta au fost adresate insa nimic major.
Iar dupa parerea mea nici update-ul la Android 5.1.1 nu va fi extensiv, doar problemele ce le are in continuare versiunea 5.1 vor fi reparate si aici e vorba in special memory leak-ul ce bantuie in momentul de fata unele telefoane .
Viitoarea versiune de Android a fost descoperita Cody Toombs de la Android Police in kit-ul pentru dezvoltatori.

Android 5.1.1 este pe cale sa apara, problemele lui Nexus 5 vor fi adresate 38
Foto: androidpolice

Practic este o chestiune de zile sau poate saptamani pana Google va anunta oficial noul update.
Android 5.1.1 este inca in faza de testare unde sunt puse la punct detaliile pentru lansarea catre dispozitivele Nexus si AOSP.
Cei care au un Nexus 5 trebui sa fie incantati de el odata cu repararea problemei cu memory leak-ul, procesele se vor inchide la fel ca pe Kitkat si dispozitivul nu va mai ramane fara ram.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles