Imagini cu Sony Xperia Z4 isi fac aparitia online

Imagini cu Sony Xperia Z4 isi fac aparitia online

imagini cu sony xperia z4

Au aparut online imagini cu Sony Xperia Z4, modelul seamana cu predecesorul (GALERIE FOTO)

Xperia Z4 este viitorul cap de serie al companiei Sony. Acesta se presupune a fi un telefon extrem de performant si cu un design mai mult sau mai putin similar cu predecesorul.
In materie de scurgeri de informatii Sony Xperia Z4 a primit partea lui de atentie din partea media. Am vazut randarile si carcasa lui (asta daca sursele au fost credibile) iar acum au aparut online alt set de imagini cu Sony Xperia Z4 care ne consolideaza imaginea modelului.
Dupa cum se observa din aceste poze este vorba de aceiasi linie de design. Fata si spatele acoperite cu Gorilla Glass iar rama este metalica. (cu mici diferente la rama)
In materie de hardware este vorba tot de o camera de 20.7MP, nu stiu exact daca este stabilizata optic dar nu pare sa fie un upgrade fata de predecesor. CPU-ul este un Snapdragon 810, display-ul de 5.1” FullHD (nu au trecut la standardul 2k inca), memoria ram este tot de 3GB iar camera frontala de 5MP.
Sony Xperia Z4 din informatiile care le-am adunat pana acum pot spune ca este doar un update in materie de procesor fata de modelul de anul trecut si cel de acum doi ani, sa ma insel?
Intr-o piata extrem de competitiva unde daca nu esti inovator ai de suferit pierderi enorme (cazul Samsung) nu stiu daca anul 2015 va fi unul prosper pentru Sony.
Acestea sunt parerile mele, poate putin premature, insa va trebui sa asteptam lansarea oficiala pentru a ne putea definitiva raspunsul.

sursa  via

[ReflexGallery id=’24’]
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani