Image default

motorola moto g update la android 5.0.1
Motorola Moto G este un telefon pentru persoanele care vor un android rapid, cu un design ergonomic fara a cheltui prea mult pe telefon.
Motorola este renumit pentru versiunile de android cat mai curate ce le integreaza pe dispozitivele sale si pentru update-uri frecvente.
Android 5.0.1 are o vechime de cateva saptamani si deja a fost lansat pentru o parte din tabletele si telefoanele Nexus urmand ca si Samsung sa-l implementeze pentru Galaxy Note 4 si S5.
Insa unii utilizatori ai telefoanelor Motorola Moto G prima generatie si a doua generatie au inceput sa primeasca update la firmware. Versiunea pentru Moto G 2014 este android 5.0.1 si cea de sistem 22.21.25 cand pentru Motorola Moto G 2013 este tot android 5.0.1 dar sistemul este 220.21.25.
Momentan sunt doar cateva cazuri unde update-ul a ajuns pe dispozitive, deci probabil o sa dureze cateva zile pana sa-l primiti pe telefon.
Dar este recomandat ca sa faceti un wipe la cache apoi sa verificati din Setari daca aveti update al sistem. Acest lucru il puteti face din recovery ul telefonului destul de simplu.
sursa: androidauthority

Articole inrudite

LG vrea sa dea in judecata Qualcomm

Dan Mutu

Nu se mai aprinde telefonul? Vezi o lista de posibile cauze

Dan Mutu

Cat valoreaza Tesla? Mai mult decat Ford sau General Motors

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate