Acasă Stiri Android 5.0.1 pentru Motorola Moto G 2013 si 2014

Android 5.0.1 pentru Motorola Moto G 2013 si 2014

de către Dan Mutu

motorola moto g update la android 5.0.1
Motorola Moto G este un telefon pentru persoanele care vor un android rapid, cu un design ergonomic fara a cheltui prea mult pe telefon.
Motorola este renumit pentru versiunile de android cat mai curate ce le integreaza pe dispozitivele sale si pentru update-uri frecvente.
Android 5.0.1 are o vechime de cateva saptamani si deja a fost lansat pentru o parte din tabletele si telefoanele Nexus urmand ca si Samsung sa-l implementeze pentru Galaxy Note 4 si S5.
Insa unii utilizatori ai telefoanelor Motorola Moto G prima generatie si a doua generatie au inceput sa primeasca update la firmware. Versiunea pentru Moto G 2014 este android 5.0.1 si cea de sistem 22.21.25 cand pentru Motorola Moto G 2013 este tot android 5.0.1 dar sistemul este 220.21.25.
Momentan sunt doar cateva cazuri unde update-ul a ajuns pe dispozitive, deci probabil o sa dureze cateva zile pana sa-l primiti pe telefon.
Dar este recomandat ca sa faceti un wipe la cache apoi sa verificati din Setari daca aveti update al sistem. Acest lucru il puteti face din recovery ul telefonului destul de simplu.
sursa: androidauthority

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani