100GB GRATUIT pe Microsoft One Drive

 Microsoft one drive 100gb gratuit

100GB gratuit in Microsoft One Drive urmand doar niste pasi simpli

In caz de nu ai auzit de Microsoft One Drive, nu te condamn. Acest serviciu este similar DropBox sau Google Drive oferind spatiu de stocare in serverele Microsoft pentru fisierele tale importante.
Ce este interesant la Micosoft One Drive e faptul ca ai o integrare destul de buna cu serviciile si aplicatiile Microsoft, ceea ce este si logic. Daca esti genul de persoana care editeaza, creeaza documente la facultate sau la servici impreuna cu o echipa One Drive este conceput special pentru nevoile tale.
Stocarea este destul de limitat atunci cand te inregistrezi insa iti poti extinde contul Microsoft One Drive cu 100GB GRATUIT.
Inregistrandute in programul Bing Rewards. Daca nu esti familiarizat cu Bing Rewards, din nou, nu te condamn.
Acest program Microsoft te rasplateste cu niste puncte atunci cand folosesti motorul de cautare Bing sau MSN. Punctele respective iti ofera posibilitatea sa iei anumite vouchere sau premii.
Inregistreazate AICI si tine minte ca acesti 100gb gratuit sunt disponibili pentru o perioada de 2 ani. Ca sa te poti bucura de acest spatiu trebuie sa ai contul facut pe America.
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani