Galaxy S8 apare in imagini si arata pur si simplu incredibil 43

Galaxy S8 apare in imagini si arata pur si simplu incredibil

imagini galaxy s8

Galaxy S8 apare in imagini si arata pur si simplu incredibil. Sa speram ca imaginile sunt credibile

Samsung a lansat gama S in urma cu cativa ani.
In perioada respectiva daca aveai un telefon cu Windows Mobile erai cineva, nici sa nu mai spun ca iPhone-ul deja era pentru cei foarte „avuti” cum se spune.
Era un telefon nou, intr-o era in care telefoanele cu clapita inca se vindeau la magazinele de enectronice.
A fost un telefon ce avea sa revolutioneze in adevaratul sens al cuvantului piata telefoanelor mobile smart si automat sa fie o competitie reala pentru iPhone.
Ceva ani mai tarziu, Samsung a lansat Galaxy Note 7 care a fost un esec total datorita unor probleme foarte periculoase la hardware-ul acestuia.
Un produs care avea sa fie la randului lui revolutionar a patat imaginea companiei permanent iar acum in 2017 presiunea este din ce in ce mai puternica.
Asa ca Samsung e cumva nevoita sa lanseze un flagship ce va spala intr-o oarecare masura imaginea corporatiei.
Si se pare ca asta va face cu viitorul Galaxy S, cate teoretic ar trebui sa se numeasca Galaxy S8.
Pana la anuntarea oficiala a denumirii si aspectului fizic al modelului mai sunt cateva luni bune, insa un site din China (retea de socializare mai exact) ar fi scurs cateva imagini cu viitorul Galaxy S8.
Galaxy S8 apare in imagini si arata pur si simplu incredibil 44
La prima vedere pare sa fie modelul legitim, respectand intr-o oarecare masura identitatea vizuala a variantelor anterioare.
Insa in acelasi timp trebuie sa fim extrem de sceptici in privinta lui, fiind vorba de o reatea de socializare unde a aparut imaginea cu modelul.
galaxy s8
In materie de specificatii nu stim nimic in momentul de fata, insa acestea pot fi aproximate in mare parte.
Cel mai probabil specificatiile Galaxy S8 vor include un procesor Snapdragon 835, 4 sau 6GB de RAM, o baterie de peste 3000mAh, display de peste 5”, Android ca sistem de operare si o camera care ori va fi duala ori de rezolutie mai mare.
Am sa va tin la curent cu informatiile ce le voi afla in acest context, deci nu uita sa dai un like paginii de Facebook.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles