Image default
Stiri Stiri telefoane

Xiaomi vrea să lanseze telefonul cu cameră sub display

Compania Xiaomi se pregătește să lanseze telefonul cu cameră sub display. Tehnologia încă este în lucru, dat fiind faptul că patentul pentru aceasta abia a fost înaintat către agenția națională din China ce se ocupă de proprietatea intelectuală (nici nu știam că există așa ceva).

Xiaomi nu este singura companie ce plănuiește să includă camere frontale sub display, Samsung și Oppo au în lucru tehnologii similare.

Când vor fi lansate telefoanele cu cameră sub display? Nu știm nimic momentan despre o posibilă lansare, eu cred că tehnologia încă este la stadiul de prototip, deci ar trebui să mai dureze o perioadă până ce vedem un smartphone produs în masă ce posedă o astfel de implementare.

Deci se pare că trendul cu camere frontale motorizate sau decupate din display o să dispară în viitorul apropiat, ceea ce mă încântă pe mine personal.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me