telefon xiaomi camera sub display

Xiaomi vrea să lanseze telefonul cu cameră sub display

Compania Xiaomi se pregătește să lanseze telefonul cu cameră sub display. Tehnologia încă este în lucru, dat fiind faptul că patentul pentru aceasta abia a fost înaintat către agenția națională din China ce se ocupă de proprietatea intelectuală (nici nu știam că există așa ceva).

Xiaomi nu este singura companie ce plănuiește să includă camere frontale sub display, Samsung și Oppo au în lucru tehnologii similare.

Xiaomi vrea să lanseze telefonul cu cameră sub display 31

Când vor fi lansate telefoanele cu cameră sub display? Nu știm nimic momentan despre o posibilă lansare, eu cred că tehnologia încă este la stadiul de prototip, deci ar trebui să mai dureze o perioadă până ce vedem un smartphone produs în masă ce posedă o astfel de implementare.

Deci se pare că trendul cu camere frontale motorizate sau decupate din display o să dispară în viitorul apropiat, ceea ce mă încântă pe mine personal.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani