Xiaomi vrea să lanseze telefonul cu cameră sub display

telefon xiaomi camera sub display

Xiaomi vrea să lanseze telefonul cu cameră sub display

Compania Xiaomi se pregătește să lanseze telefonul cu cameră sub display. Tehnologia încă este în lucru, dat fiind faptul că patentul pentru aceasta abia a fost înaintat către agenția națională din China ce se ocupă de proprietatea intelectuală (nici nu știam că există așa ceva).

Xiaomi nu este singura companie ce plănuiește să includă camere frontale sub display, Samsung și Oppo au în lucru tehnologii similare.

Când vor fi lansate telefoanele cu cameră sub display? Nu știm nimic momentan despre o posibilă lansare, eu cred că tehnologia încă este la stadiul de prototip, deci ar trebui să mai dureze o perioadă până ce vedem un smartphone produs în masă ce posedă o astfel de implementare.

Deci se pare că trendul cu camere frontale motorizate sau decupate din display o să dispară în viitorul apropiat, ceea ce mă încântă pe mine personal.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani