WhatsApp are 700 milioane utilizatori activi lunar 31

WhatsApp are 700 milioane utilizatori activi lunar

WhatsApp are 700 milioane utilizatori activi lunar 32

WhatsApp are momentan 700 milioane de utilizatori activi lunar si vrea sa ajunga la 1 miliard

WhatsApp este una din aplicatiile mele de chat favorite. Aceasta iti permite sa trimiti mesaje, imagini, clipuri video si fisiere prin intermediul unei conexiuni la internet.
In momentul cand iti faci contul ai un an gratuit urmand ca sa platesti 3.5 lei pe an dupa expirarea perioadei, dupa mine este o suma mai mult decat acceptabila.
Curand aparuse un leak cu o versiune WhatsApp noua care va suporta si apel vocal, asta este inca un plus la serviciu.
Anul trecut WhatsApp raporta 600 milioane de utilizatori online, 300 de milioane in plus numai in ultimul an au fost facuti.
Serviciul de mesagerie WhatsApp a fost achizitionat de Facebook cu 22 miliarde anul trecut. O suma fabuloasa dar CEO-ul Facebook crede in puterea de monetizare a serviciului.
WhatsApp nu aduce atat de mult profit Facebook-ului, ideea de abonament de 3.5lei pe an genereaza putin capital dar Zuckerberg este increzator . In prima jumatate a anului 2014 WhatsApp a pierdut 230milioane de dolari si a produs doar 15milioane, nu pare o suma foarte stralucita.
Zuckerberg este increzator in capacitacile pe termen lung de generare de profit. Daca acum WhatsApp are 700 milioane de utilizatori estimarile pentru 2015 sunt undeva la 1 miliard de utilizatori pana la sfarsitul anului. Partea buna este ca acest numar desi mare pare realizabil.
Acum am o intrebare pentru voi. Folositi WhatsApp?
Mai multe stiri despre tehnologie ?
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani