Samsung Galaxy A5 si Galaxy A3 31

Samsung Galaxy A5 si Galaxy A3

samsung galaxy a5 galaxy a3

Samsung Galaxy A5 si Galaxy A3 au fost anuntate in decembrie anul trecut.

Aceste dispozitive promit perfomanta si aspect premium la un pret redus.
Acum la CES 2015 sunt expuse si ne putem face o idee mai mai buna in vederea aspectului si performantei.
Samsung Galaxy A5 are in componenta: procesor quadcore Snapdragon 410 1.2GHZ, procesor grafic Adreno 306, 2GB de ram, ecran de 5” Super Amoled 720P, camera de 5MP frontala si una de 13MP principala, bateria fiind de 2300mAH.
Samsung Galaxy A3 are: acelasi quadcore, 1.5GB ram, ecranul este de 4.5” Super Amoled, camera principala de 8MP si frontala de 5MP toate aceste componente sunt intretinute de o baterie de 1900mAH.
Conform multiplelor surse, ambele telefoane in pofida diferentelor minore, se descurca destul de bine in executarea functiilor.
Asta datorita procesorului care le ajuta in calcularea activitatilor cat se poate de rapid. Galaxy A5 si Galaxy A3 sunt telefoane de bugete medii, deci in top la benchmark-uri sintetice nu o sa le gasesti.
Nu vor fi la fel de performante in jocuri ca un S5 dar majoritatea titlurilor ar trebui suportate de ambele modele fara probleme.
Marginea din aluminiu le da un aspect premiu si un feeling premiu. Pe langa asta ajuta la o cuprindere mai ferma in mana a telefonului.
Samsung Galaxy A5 si Samsung Galaxy A3 vor fi disponibile in China la inceputul lui 2015, cat despre restul regiunilor nu stim nimic exact.
sursa

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles