[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
logo google

Vizualizare istoric Google si stergerea acestuia cu un click

Vizualizare istoric Google

Vizualizare istoric Google si stergerea acestuia cu un click

Google are o experienta de zeci de ani in „ale internetului”. De cand a fost lansat motorul de cautare, s-au facut progrese semnificative in a face spatiul online mai sigur si mai rapid.
Atfel motorul de cautare a propulsat treptat dar sigur compania Google in topul listei din sectorul online si din IT in general.
In google.ro , daca faci o cautare si esti logat in contul Google. Acel termen sau termeni pentru cautare iti raman stocati intr-un fisier ce este legat direct de contul tau.
Aceste date de cautare pot ajuta pe cei de la Google ca sa isi faca o idee mai clara cu referire la lucrurile ce le cauta oamenii online.
Pe baza acelor cautari iti pot oferi sugestii in Youtube sau reclame ce au ca scop instiintarea ta in vederea unor produse sau servicii de care posibil sa fii interesat.
Datele nu au un caracter personal iar utilizarea lor se face in caracter anonim, dar intrebarea este cu totul asta.

Cum fac o vizualizare istoric Google si mai ales cum il sterg?

Cautarile sunt pastrate in contul tau si pot fi accesate si sterse foarte simplu.

  1. Te loghezi in contul tau Google
  2. Intri la My Activity
  3. Aici vezi toata activitatea contului tau
  4. Poti filtra ce activitate doresti sa stergi si in ce perioada

In sectiunea de activitate gasesti toate serviciile Google la care esti conectat cu contul tau.
E fain ca sunt toate intr-o singura locatie, ofera control sporit asupra informatiilor tale personale si o transparenta binevenita.
Plus ai foarte multe optiuni de filtrare ce te pot ajuta in anumite circumstante (ex: daca doresti sa cauti ultimul site pe care l-ai accesat din Chrome)
Cam asta ar fi in principal! Asa se face o vizualizare istoric Google amanuntita. Link-ul de mai sus poate fi accesat de pe telefon, tableta, cat si de pe calculator.

Ai cont de Snapchat? Adauga: geekchronicles

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles