Image default
Stiri Stiri telefoane

Vânzările LG de telefoane smart sunt în continuă scădere

LG este în continuare în declin pe piața telefoanelor mobile smart.

Practic divizia mobilă a companiei este undeva la 21.3% în minus pe vânzări comparativ cu aceiași perioadă de anul trecut, chiar dacă au înregistrat o majorare de 6.8% comparativ lunile precedente.

Compania tocmai a făcut publice rezultatele financiare și se pare că cifrele nu sunt foarte promițătoare, însă LG pare să rămână pozitivă.

În partea a 2-a a anului 2019 LG (divizia mobilă) era cu 268.4 milioane de dolari în minus datorită investițiilor puternice în marketing pentru lansarea noilor telefoane smart iar mai mult decât atât, datorită relocării liniei de producție în Vietnam cifrele au avut de suferit.

O parte din „vină” ar fi atribuită și competiției masive din China, care vin cu niște politici violente de preț și telefoane moderne cu funcții/aspect modern.

Drept exemplu, Xiaomi a lansat în urmă cu foarte puțin timp modelul Pocophone F1 ce are specificații de top și costă mai puțin de jumătate decât un flagship.

Își va reveni compania în viitorul apropiat? Momentan nu știm exact dar este necesară o restructurare a planurilor companiei de termen lung.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

six + 1 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me