Vânzările LG de telefoane smart sunt în continuă scădere

Vânzările LG de telefoane smart sunt în continuă scădere

LG este în continuare în declin pe piața telefoanelor mobile smart.

Practic divizia mobilă a companiei este undeva la 21.3% în minus pe vânzări comparativ cu aceiași perioadă de anul trecut, chiar dacă au înregistrat o majorare de 6.8% comparativ lunile precedente.

Compania tocmai a făcut publice rezultatele financiare și se pare că cifrele nu sunt foarte promițătoare, însă LG pare să rămână pozitivă.

În partea a 2-a a anului 2019 LG (divizia mobilă) era cu 268.4 milioane de dolari în minus datorită investițiilor puternice în marketing pentru lansarea noilor telefoane smart iar mai mult decât atât, datorită relocării liniei de producție în Vietnam cifrele au avut de suferit.

O parte din „vină” ar fi atribuită și competiției masive din China, care vin cu niște politici violente de preț și telefoane moderne cu funcții/aspect modern.

Drept exemplu, Xiaomi a lansat în urmă cu foarte puțin timp modelul Pocophone F1 ce are specificații de top și costă mai puțin de jumătate decât un flagship.

Își va reveni compania în viitorul apropiat? Momentan nu știm exact dar este necesară o restructurare a planurilor companiei de termen lung.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani