Acasă Recenzii Recenzie LiveBoot

Recenzie LiveBoot

de către Dan Mutu

liveboot chainfire geek chronicles

Logcat ca animatie de boot: LiveBoot

LiveBoot este o aplicatie marca dezvoltatorului renumit de pe xda-developers Chainfire. El este cunoscut pentru aplicatiile: SuperSu, DSLR Controler, Stick Mount. Insa sa nu uitam si de metodele de root pentru telefoanele si tabletele Samsung.
Acesta in ultimul timp lucra la o aplicatie care in principiu trebuia sa afiseze linii de cod cand androidul boota, liniile de cod sa fie din device-ul tau nu doar o serie de imagini preconfigurate .
Zilele acestea a facut publica versiunea 1 a LiveBoot.
Animatia arata similar ca pe PC-uri cu Windows sau Linux, atunci cand sistemul posteaza afiseaza anumite linii de cod pe ecran numai ca in mai multe culori. LiveBoot afiseaza pe ecran logcat-ul si dmesg-ul exact la timpul cand se incarca sistemul de operare, afiseaza ce partitii sunt incarcate si ce fisiere. Daca esti un geek adevarat trebuia sa o instalezi sa o incerci.

 
Aplicatia este foarte mica, are in sub 500kb si atunci cand o accesezi iti cere permisiune de root. Da, era sa uit, telefonul sau tableta trebuie sa fie rootata ca sa functioneze. Are nevoie de acces la partitia de sistem pentru a scrie fisierele ce fac posibila animatia.
Download

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani