Nexus 5 updatat la android 5.0.1 31

Nexus 5 updatat la android 5.0.1

nexus 5 android 5.0.1
In urma cu cateva samptamani Google a lansat versiuna de Android cu denumirea Lollipop pe Android Open Source Project sau AOSP pe scurt. In zilele imediat urmatoare device-urile din anii trecuti au inceput sa primeasca update-urile oficiale pentru Android L, unul din acestea este modelul din 2013 din gama Nexus denumit Nexus 5.
Insa erau unele mici probleme legate de stabilitate, nimic major, doar ca o minoritatea din utilizatorii de Nexus 5 nu se puteau conecta mereu la wifi si performanta nu era consistenta.
Google a rezolvat aceasta problema, plus alte bug-uri minore reportate pe Nexus 7, Nexus 6 si Nexus 4 prin update-ul la android 5.0.1.
Insa Nexus 5 a fost ultimul care sa-l primeasca, abia zilele acestea a inceput sa soseasca OTA-ul pe o parte din telefoanele utilizatorilor. Download-ul este unul mic, doar 13.3 mb deci nu este unul extrem de semnificativ, acum sa speram ca performanta este mai sporita.
Daca nu a aparut in bara de notificari o sa va notifice in perioada imediat urmatoare.
update nexus5 android 5.0.1 lollipop
Vrei sa faci update la Nexus manual? Click AICI

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani