Răspunde la telefon pe calculator utilizând această aplicație 31

Răspunde la telefon pe calculator utilizând această aplicație

Microsoft are o aplicație ce-ți permite să vezi mesajele și fotografiile direct de pe PC. Aceasta se numește Your Phone Companion și e ca o alternativă la Continuity (Apple) pentru calculatoarele cu Windows și smartphone-urile cu Android.

Aplicația se numește Your Phone și poate fi descărcată din Magazinul Play sau din Microsoft Store pentru Windows.

Răspunde la telefon pe calculator utilizând această aplicație 32

Aplicația când a fost lansată îți permitea doar să citește SMS-urile primite pe PC și în același timp să răspunzi la ele, să îți vizualizezi imaginile din telefon și să le copiezi iar acum după ultimul update îți permite chiar să răspunzi la apeluri direct pe PC.

Ca funcția să funcționeze va trebui să ai telefonul conectat la internet împreună cu PC-ul. Sincronizarea se face ideal pe aceiași rețea, însă dacă nu aveți această posibilitate de conectare puteți conecta telefonul la date mobile. Odată realizat procesul deschizi aplicația pe telefon și Desktop și cele două dispozitive o să se conecteze.

Pentru a putea beneficia de toate funcțiile aplicației este necesară o conexiune Bluetooth

Încă o mențiune este că trebuie să aveți același cont de Microsoft pe telefon dar și pe PC, fără acest cont comun sincronizare anu va funcționa.

În cazul în care nu vă puteți conecta telefonul la My Phone, încercați să resetați telefonul dar și PC-ul, apoi resetați datele din aplicația de pe mobil și PC.

Nu îmi apare funcția de a răspunde la apeluri pe PC, de ce?

Momentan Microsoft testează această funcție și posibil să nu fie disponibilă pe toate versiunile aplicației (funcția ar fi activată pe ultima versiune de PC și Android) însă dacă aveți un Windows 10 18362 sau mai nou, teoretic nu ar trebui să aveți problema asta.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles