Probleme cu touch-ul la Lumia 535 vor fi rezolvate 31

Probleme cu touch-ul la Lumia 535 vor fi rezolvate

lumia 535 geek chronicles
Lumia 535 este un telefon de buget cum s-ar spune. Acesta are un ecran de 5” cu o rezolutie deloc buna 540 x 960 pix, un procesor quad core Snapdragon 200 si 1GB de ram. Toate acestea sunt sustinute de o baterie de 1905 mHA, deci da, telefon de buget.
Insa daca este sa facem abstractie de asta si de faptul ca telefonul este destul de recent lansat unii utilizatori au semnalat probleme majore cu ecranul. Atingerile sunt inregistrate cu intirziere sau in unele circumstante deloc. Te face sa te intrebi daca telefonul a fost testat cum trebuie atunci cand a fost pus pe piata, in fine, ideea este ca pana acum Microsoft nu a dat vre-un semn ca ar veni cu o rezolvare.
Dar in cele din urma unul din angajatii Microsoft a raspuns la un comentariu legat de problema pe o retea de socializare si a confirmat ca un fix este pe drum . Microsoft a confirmat asta din nou si promite o rezolvare pana la sfarsitul lunii. Primul update va fi facut in Vietnam pe 27 decembrie, deci este de asteptat ca si celelalte regiuni o sa-l primeasca curand asta pentru ca majoritatea dispozitivelor Lumia 535 sunt afectate indiferent de locatie.
Dupa data de 27 fiti atenti la bara de notificari poate o sa primiti update.
sursa: gsm arena

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles