O viata sexuala mai buna cu acesta functie ce fiecare telefon o are

O viata sexuala mai buna cu acesta functie ce fiecare telefon o are

viata sexuala mai buna

Vrei sa ai o viata sexuala mai buna? Durex iti ofera secretul cu acest clip publicitar

Durex tocmai a publicat acest clip publicitar pe canalul de Youtube in care dezvaluie unor cupluri cum sa aiba o viata sexuala mai buna cu ajutorul telefonului.
Majoritatea cuplurilor vor sa aiba o viata sexuala mai buna dar nu stiu de metodele care sunt eficiente in a obtine acest lucru, insa Durex sare in ajutor.
Programul se numeste Durex #Connect si are o rata de succes de 100%.
Foarte multi dintre noi atunci cand suntem alaturi de persoana iubita tindem sa o neglijam orientand privirea catre smartphone.
Campania Durex #Connect vrea sa ai o viata sexuala mai buna inchizand telefonul si sa ii acorzi mai multa atentie persoanei la care tii.
Aceasta metoda destul de simpla, functioneaza pe orice model de telefon, sistem de operare si este pe atat de practica. 😀
Deci inchide telefonul ! Si punete pe treaba ! Fiecare ora petrecuta pe aceasta planeta trebuie sa o pretuim la maxim, nu trebuie sa fim prinsi pentru ore in sir in fata unui monitor neglijand persoanele care conteaza defapt.
Campania o puteti gasi la acest link.
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani