Sony va updata gama Xperia Z saptamana viitoare 31

Sony va updata gama Xperia Z saptamana viitoare

Sony va updata gama Xperia Z saptamana viitoare 32
Sony a hotarat sa nu lanseze Android 5.0 Lollipop pe dispozitivele mai putin performante. Asa ca ultima versiune a sistemului de operare va fi prezenta doar pe gama Xperia Z.
Cand compania a facut publica aceasta afirmatie legata de update-uri, nu se stia exact data cand acestea vor fi disponibile pentru telefoanele Z.
Dar se pare ca Android L va incepe sa ajunga pe dispozitive incepand cu saptamana viitoare.
Sony Mobile Indonezia a postat pe pagina de Facebook faptul ca OTA-ul va fi disponibil in saptamana 12 a acestui an.
Asta inseamna ca de luni puteti incepe sa verificati setarile telefonului pentru update-uri.
Daca telefonule este cumparat de la un operator, posibil ca noul sistem de operare sa intarzie cateva zile, dar asta depinde de la caz la caz.
Androd 5.0 pe telefoanele Sony aduce: imbunatatiri la performanta, durata de viata a bateriei, un design improspatat si abilitatea de a muta aplicatii pe cartela SD.
Inainte de a incepe sa descarcati update-ul asigurati-va ca aveti disponibil in memoria interna a telefonului minim 700MB si ca dispozitivul este incarcat 40%.
Carcasa lui Xperia Z4 a fost comparata cu cea a predecesorului CLICK AICI.

sursa  via

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles