masturbatorul Fleshlight Launch

Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie

masturbator fleshlight launch

Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie. Cel putin asta reflecta reclama ?

Fiinta umana este una din cele mai complexe de pe planeta. La fel ca majoritatea vietatilor ce traiesc cu noi in acest ecosistem complex, in aceasta sfera albastra numita Terra.
Si cum fiecare vietate are un set definit de nevoi, la fel si omul se poate spune ca are cateva nevoi fiziologice. Nevoi ce trebuiesc satisfacute pentru sanatatea fizica si psihica.
Una din aceste nevoi este placerea sexuala.
O nevoie ce ne face sa apelam la aplicatii ca Tinder, sa mergem in club, sa iesim la diverse evenimente in speranta ca poate acolo o sa gasim persoana ce este dispusa sa ne conecteze cu noi.
Insa atunci cand mijloacele de mai sus esueaza, trebuie sa apelam la o solutie manuala, lipsita cumva de implicare si stres. ?
Anumiti antreprenori inteligenti au sesizat de mult timp aceasta nevoie a oamenilor de autosatisfacere si altfel au inventat vibratoarele si diverse tipuri de masturbatoare  pentru barbati.
Dar chiar si acum daca mergi intr-un sexshop sa te uiti de un masturbator pentru tine, o sa realizezi ca tot implica putin efort din partea ta, insa o compania numita Kiiroo doreste sa schimbe acest lucru.
Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie 31
Acestia au lansat in urma cu putin timp un model de masturbator pentru barbati ce ti se conecteaza la telefon si are o serie de functii interesante.
Te poti conecta la serviciul Kiiroo ce difuzeaza filme cu actorii tai preferati iar fiecare miscare executata in clip o va imita produsul, rezultatul fiind unul aproape ireal si in plus se sincronizeaza cu un vibrator FeelMe tot al companiei, permitand un contact cu persoana draga la distanta.
Desi unele persoane spun ca acesta nu se compara cu sexul cu o femeie, cert este ca produsul Fleshlight Launch ne arata care este potentialul real al tehnologiei si cum o sa ne putem conecta pe viitor cu persoanele iubite ce se afla la km. distanta.
Pretul unui Fleshlight Launch este de 200$.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles