Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie

masturbatorul Fleshlight Launch

Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie

masturbator fleshlight launch

Masturbator inteligent ce face treaba mai bine decat o femeie. Cel putin asta reflecta reclama ?

Fiinta umana este una din cele mai complexe de pe planeta. La fel ca majoritatea vietatilor ce traiesc cu noi in acest ecosistem complex, in aceasta sfera albastra numita Terra.
Si cum fiecare vietate are un set definit de nevoi, la fel si omul se poate spune ca are cateva nevoi fiziologice. Nevoi ce trebuiesc satisfacute pentru sanatatea fizica si psihica.
Una din aceste nevoi este placerea sexuala.
O nevoie ce ne face sa apelam la aplicatii ca Tinder, sa mergem in club, sa iesim la diverse evenimente in speranta ca poate acolo o sa gasim persoana ce este dispusa sa ne conecteze cu noi.
Insa atunci cand mijloacele de mai sus esueaza, trebuie sa apelam la o solutie manuala, lipsita cumva de implicare si stres. ?
Anumiti antreprenori inteligenti au sesizat de mult timp aceasta nevoie a oamenilor de autosatisfacere si altfel au inventat vibratoarele si diverse tipuri de masturbatoare  pentru barbati.
Dar chiar si acum daca mergi intr-un sexshop sa te uiti de un masturbator pentru tine, o sa realizezi ca tot implica putin efort din partea ta, insa o compania numita Kiiroo doreste sa schimbe acest lucru.

Acestia au lansat in urma cu putin timp un model de masturbator pentru barbati ce ti se conecteaza la telefon si are o serie de functii interesante.
Te poti conecta la serviciul Kiiroo ce difuzeaza filme cu actorii tai preferati iar fiecare miscare executata in clip o va imita produsul, rezultatul fiind unul aproape ireal si in plus se sincronizeaza cu un vibrator FeelMe tot al companiei, permitand un contact cu persoana draga la distanta.
Desi unele persoane spun ca acesta nu se compara cu sexul cu o femeie, cert este ca produsul Fleshlight Launch ne arata care este potentialul real al tehnologiei si cum o sa ne putem conecta pe viitor cu persoanele iubite ce se afla la km. distanta.
Pretul unui Fleshlight Launch este de 200$.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani