Telefonul pliabil Samsung poate deveni o realitate pana la urma

display samsung flexibil

Telefonul pliabil Samsung poate deveni o realitate pana la urma

Telefonul pliabil Samsung

Telefonul pliabil Samsung poate deveni o realitate pana la urma

Samsung si LG experimenteaza de ceva timp cu displayurile pliabile. Tehnologia fiind in mare parte experimentala, nu se stie concret cand o sa avem parte de un dispozitiv mobil functional utilizand un asemenea display.
Sau mai corect spus, nu se stia. Momentan LG a lansat primul TV flexibil care se ataseaza cu magneti de perete si aparent Samsung pregateste ceva mult mult mai substantial.
Telefonul pliabil Samsung ar putea deveni o realitate incepand de la finele anului 2017. Circulau speculatii anul trecut cum ca Samsung lucreaza la telefonul pliabil, insa pana in momentul de fata nimic nu era concret.
Dar se pare ca acum am avea o pista mai concreta referitoare la acest subiect.  Mai precis surse din Taiwan relateaza ca Samsung doreste sa bage in productie un telefefon pliabil (similar celor cu clapita de acum ceva ani) pe la finele anului 2017, ca sa-l lanseze in anul 2018.
Momentan compania inca este la stadiul de teste si intrarea in productie este amanata dadorita materialului flexibil numit polyimide ce sta la bazaz telefonului (practic acolo se va indoi modelul).
Specificatii sau felul in care va arata telefonul nu prea se stiu momentan si cumva este de inteles acest lucru, insa viitorul arata destul de interesant pot spune, din acest punct de vedere evident.
Dupa cum am discutat si in live (pe care ar fi cazul sa-l urmaresti ? ) nu stiu de uzura modelului. Nu stiu cum se va comporta in timp, tinand cont de faptul ca-l indoi de mii de ori si mai ales care vor fi costurile reparatorii in cazul in care pateste ceva.
Inca un aspect referitor la telefonul pliabil Samsung, este ca nu se stie cu exactitate data lansarii. Se preconizeaza ca anuntarea/productia in sine se face anul acesta, dupa cum am spus si mai spus, insa este posibil ca poate pana la finele anului 2018 sa nu fie oficial lansat modelul.
Sunt foarte multi factori de luat in considerare si cred eu ca Samsung ar fi mai bine sa faca lansarea in mod inteligent, fara incidente.

Crezi ca va fi practic telefonul pliabil?

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani