iPhone SE 2018 va fi lansat in luna Mai cu cipul A10 Fusion, fara jack de 3.5mm 31

iPhone SE 2018 va fi lansat in luna Mai cu cipul A10 Fusion, fara jack de 3.5mm

Telefoanele si tabletele Apple sunt unele din cele mai bine vazute dispozitive mobile atunci cand vorbim de consistenta performantei si durata de viata a bateriei (sa discutam despre aspect nu cred ca mai este cazul).
De asta modelele tin uneori sa fie mai scumpe decat produsele competitorilor cu Android, lucru justificat din punctul meu de vedere.
Insa pretul piperat face ca modelele sa nu poata fi cumparate chiar de toata lumea, astfel Apple pierde o parte din clienti, ceea ce nu e super ok pentru o corporatie care mereu cauta sa faca cat mai multi ?.
In urma realizarii, compania a lansat iPhone SE ce este un model de buget al companiei.
iPhone SE de generatie trecuta avea aspectul lui iPhone 5S (telefon vechi de ceva ani) insa componentele interne ale varfului de gama de anul precedent, ceea ce echilibra putin situatia.

Husele si foliile pentru iPhone SE si 5S posibil sa se potriveasca pe iPhone SE 2018

Anul acesta se pare ca Apple (conform zvonurilor) opteaza tot pe acelasi design cu mici modificari. Componentele interne sunt cele de pe iPhone 7 iar display-ul va fi tot de 4” aparent.
Inca un „upgrade” ar fi eliminarea jack-ului de 3.5mm care face sa fie o posibilitate reala rezistenta la apa si posibil sa suporte incarcare wireless datorita spatelui din sticla.
In ceea ce priveste pretul, modelul ne putem astepta sa coste cat cel de anul trecut.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani