[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
HTC One M9 apare in clipuri promotionale (VIDEO) 55

HTC One M9 apare in clipuri promotionale (VIDEO)

htc one m9 apare in clipuri

HTC One M9 apare in clipuri promotionale inainte de evenimentul de lansare

De data de 1 martie 2015 va fi anuntat HTC One M9 . Telefonul se presupune ca are un Snapdragon 810, o camera de 20MP si un display de peste 5”. Pana in momentul in care am scris acest articol aveam cateva imagini cu telefonul insa sursele mentionau ca este probabil sa fie un prototip si nu modelul final.
Insa ieri au aparut mulltiple clipuri de prezentare cu HTC One M9 si tin sa cred ca acesta este dispozitivul in forma lui finala.
In materie de design HTC One M9 arata similar cu modelul precedent insa HTC a ascultat nemultumirile consumatorului si le-a adresat.
Camera UltraPixel principala a fost inlocuita cu una de 20MP, dar nu au renuntat la ea ci a fost mutata in fata unde dupa parerea mea este o decizie extrem de inteligenta si asa trebuia sa fie de la inceput.
Difuzoarele Boom Sound au tehnologia Dolby Surround care ar promite un sunet mai clar si volum mai ridicat.
Iar sistemul de operare este Android 5.0 cu interfata Sense care este o idee mai minimalista, cel putin asta se observa in clip.
Daca acesta este viitorul cap de serie HTC eu sunt destul de incantat de ceea ce vad. Un model simplu, elegant cu un hardware pe masura insa va trebuie sa vedem ce mai au pregatit Taiwanezii pentru MWC 2015.
UPDATE: HTC One M9 a fost lansat! Click aici pentru a vedea noul model al Taiwanezilor.


 sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles