Barbatii care hartuiesc femeile online sunt...mediocrii la jocuri video. 31

Barbatii care hartuiesc femeile online sunt…mediocrii la jocuri video.

gamer angry

Barbatii care hartuiesc femeile online sunt…mediocrii la jocuri video.

Hartuirea online este un fenomen extrem de des intalnit in zilele noastre. Este un mijloc prin care frustratii isi varsa amarul (de care nu pasa nimanui) intr-un joc video, fie in scris sau teamspeak. Motivele de la care incep sa se „aprinda” sunt puerile si total lipsite de substanta (daca ai jucat Call Of Duty sau WOW cred ca stii la ce ma refer).
Insa hartuirea are loc de cele mai multe ori atunci cand intra si o femeie in ecuatie, cand vrea si o femeie sa se destinta impuscand niste zombii intra un cocalar de genul si incepe sa fie direct si sa o jigneasca. (insa nu este vorba doar de spectrul jocurilor online si pe retelele de socializare intalnim acest lucru)
Dar se pare ca stiinta ne vina in ajutor! Acum avem raspunsul la intrebarea: „de ce hartuiesc barbatii femeile online?”. Barbatii care hartuiesc femeile online sunt mediocrii la jocurile video. Bine, acum nu stiu daca se numesc chiar barbati dar sa zicem.
Domnii Michael Kasumovic și Jeff Kuznekoff spun ca barbatii devin agresivi verbal atunci cand le este amenintata prezenta online. (adica o tipa face mai multe kills ca ei)
Un aspect interesant ce a fost dedus din studiu este acela ca jucatorul care are cel mai mare scor este vazut ca un alpha male in online si cei care sunt sub el in rank tind sa-l felicite sau sa faca ce spun el, in schimb daca persoana din top este femeie atitudinea jucatorilor de sex masculin devine mai acida. Testul a fost facut in jocul HALO 3 si vocile de barbat si femeie au fost preinregistrate.
Daca sunteti interesati sa cititi tot articolul in gasiti AICI. (este destul de interesant)
Eu imi aduc aminte de cand jucam Call Of Duty ca jucatorii deveneau foarte nesimtit atunci cand intra o femeie pe harta cu noi si ca sa-i calmezi trebuia sa-i umilesti intr-un mod sau altu ca sa-si revina. (eram si eu acid atunci cand eram enervat de anumitele aspecte alte mediului online, sorry :)) ). In schimb niciodata nu am putut sa fiu nesimtit la adresa unei femei/tip doar pentru simplul fapt ca e mai bun ca mine la ceea ce face sau ca am nu stiu ce probleme personale. Frustrarile sunt menite sa ti le rezolvi! Nu sa le versi pe altii! Indiferent ca e vorba de online sau real life. 🙂
Este un comportament extrem de copilaresc si enervant mai ales cand vrei sa te mai destinzi dupa o zi infernala la job.

Voi ce parere aveti? Sunt enervati nesimtitii din online? Cumentariile le puteti lasa pe Facebook sau in sectiunea de mai jos.

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani