Apple dată în judecată datorită camerei iPhone-ului

Apple dată în judecată datorită camerei iPhone-ului

Apple nu este străină deloc în ceea ce privește prezența în instanță. Aceste apariții în fața legii sunt ca o oarecare rutină pentru marile companii.

De cele mai multe ori acuzațiile sunt nefondate și vin de la firme ce nu au cele mai transparente intenții să spunem așa, însă există și cazuri ce ridică anumite semne de întrebare.

Camere duale la iPhone sunt deja de câteva generații însă se pare că companie nu a dezvoltat singură tehnologia, mai ales cea de zoom.

Asta cel puțin este acuzația adusă de companie Corephotonics ce se ocupă de dezvoltarea de camere pentru telefoane mobile.

Corephotonics au dezvăluit companiei Apple prin anul 2012 modalități pentru dezvoltarea senzorului foto de pe camerele foto mobile, până și software-uri de simulare și placi de bază pentru testare au fost furnizate către Apple.

Însă conform spuselor companiei Corephotonics, Apple ar fi „împrumutat” din ideile lor fără ca aceștia să-ți ofere permisiunea clară. Astfel putând Apple să lanseze iPhone-ul 7 Plus și 8 Plus cu modulul de zoom.

Este interesant să vedem cu decurge acest proces și cine are dreptate în context.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani