Image default
Editorial

Aplicație de măsurat pașii pentru Android și iOS ce o recomand

Aplicațiile de măsurat pașii sau fitness track-urile cum mai sunt numite, se folosesc de diverși senzori din telefonul tău smart pentru a reda anumite date interesante referitoare la progresul tău atletic.

Magazinul Play și respectiv App Store-ul e cam plin de softuri de genul, însă nu toate se ridică la nivelul așteptărilor în ceea ce privește performanța și acuratețea de măsurare a datelor.

Cred că am încercam majoritatea aplicațiilor din Play Store.

De la Google Fit până la aplicații specifice pentru alergat, toate aveau minusuri și extrem de puține din ele funcționau cum trebuie.

Până ce am decis să instalez Samsung Health la recomandarea unui amic.

Sincer să vă spun e una din cele mai ok aplicații pentru măsurat pașii, activitatea zilnică și monitorizarea dietei tale.

Aplicația funcționează cel mai ok dacă aveți un telefon Samsung cu senzor de puls. O puteți folosi și pe alte telefoane fără probleme deși există posibilitatea în a fi limitată în funții de la model la model.

Ce funcții are aplicația Samsung?

A woman is stretching on the bridge while checking the Galaxy Watch. A smartphone screen shows the steps she walked, her active time and running time. Galaxy Watch shows her active time and burned calories.

Îți măsoară pașii (pedometru)

La fel ca o bună parte din aplicațiile Fitness, Samsung Health îți măsoară pașii pe care îl faci zilnic atunci când ai telefonul în buzunar. Se utilizează de accelerometru ca să determina când ești în mișcare, astfel acuratețea de măsurare este destul de mare.

Funcția este operațională chiar și atunci când nu ești în aplicație dar atenție la permisiunile acesteia (trebuie să poată funcționa pe fundal).

Pe lângă asta dacă ai un ceas smart de la companie îl poți sincroniza cu aplicația pentru înregistrarea rezultatelor în timp real.

A front view of the smartphone showing "DISCOVER" in the Samsung Health app, and three images featuring "ARTICLES", "PROGRAMS", and "PRODUCTS" in the Samsung Health app.

Monitorizarea de multiple activități sportive

Sunt multiple activități sportive ce pot fi înregistrate prin intermediul aplicației Health de la Samsung. Unele necesită și un senzor de activitate (ceas sau brățară smart) altele pot fi făcute doar cu telefonul.

Cel mai mult am testat ciclismul din meniul respectiv și am fost mulțumit de înregistrare. Dacă ai telefon cu barometru își este înregistrat progresul în altitudine mai bine.

Are integrate diverse programe și articole interesante

Poți găsi programe interesante de training ce le poți urma în așa fel încât să-ți sporești performanța. Mai mult decât atât acestea ți se sugerează automat în funcție de activitățile întreprinse zilnic.

Iar la secțiunea de articole găsești diverse postări interesante legate de lumea fitness-ului și meditației.

Someone is eating some cereal in the kitchen. A smartphone screen shows calorie content and nutritional balance score in the Samsung Health app.

Monitorizarea dietei

Dacă vrei să ții o evidență a ceia ce mănânci și în timp real să știi toate caloriile consumate, Samsug Health te ajută să faci exact asta.

La secțiunea de Food poți pune exact mesele tale și automat îți sunt calculate caloriile ce le-ai ingerat. Însă atenție, genul acesta de măsurătoare nu este foarte precis, doar îți oferă o idee de ansamblu.

Ce mi se pare cool la partea asta, e faptul că poți fotografia diverse mâncăruri și telefonul îți necunoaștere tipul acesteia împreună cu valoarea calorică. Destul de cool.

Se pot sincroniza accesorii suportate

Sunt câteva accesorii ce suportă Samsung Health, le regăsești în magazinul online din aplicație. Printre acestea sunt câteva ceasuri smart, cântare, senzori de activitate sau senzori de puls și glucoza.

Încearcă și tu aplicația și spune-mi ce crezi, ce ai descoperit nou și cum funcționează la tine pe telefon.

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me