Acasă Stiri Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8, S7 si S7 Edge in faza de test

Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8, S7 si S7 Edge in faza de test

de către Dan Mutu

Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8 , S7 si S7 Edge impreuna cu seria Galaxy A3, A5 si A7

Samsung abia a lansat acum Galaxy S9 si S9+, fiind doua dispozitive ce au performanta de top la preturi normale pentru varfurile de gama.
Odata cu noile dispozitive se pare ca Samsung e mult mai dedicata in satisfactia fanilor brandului, aducand imbunatatiri ce publicul larg le-a cerut modelului.
Si in acelasi timp se pare ca au devenit mult mai dedicati in a aduce update-uri la timp pentru dispozitivele mobile. Mai nou se pare ca cei de la Samsung au lansat un website in Turcia unde iti poti verifica dispozitivul pentru ultima versiune oficial de Android si totodata stadiul in care este update-ul.
Site-ul se traduce in „Are we up to date?” (Suntem la zi cu update-urile) si iti permite sa selectezi o gama vasta de dispozitive ale companiei.
Acum perioada de update o sa varieze pentru fiecare continent, dar in linii mari cel putin, variatia nu va fi extraordinar de mare.
O parte din dispozitivele ce sunt programate sa primeasca Oreo sunt: Galaxy Note 8, Galaxy S7 si S7 Edge, Galaxy A3, A5 si A7 variantele din 2017.
Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8 programat pentru 30 Martie, urmand Galaxy S7 si S7 Edge cu update-ul programat pe 13 Aprilie si Galaxy A3, A5 si A7 au update-ul programat in luna Mai.
sursa

Posibil să te interesez

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani