Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8, S7 si S7 Edge in faza de test

Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8

Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8, S7 si S7 Edge in faza de test

Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8 , S7 si S7 Edge impreuna cu seria Galaxy A3, A5 si A7

Samsung abia a lansat acum Galaxy S9 si S9+, fiind doua dispozitive ce au performanta de top la preturi normale pentru varfurile de gama.
Odata cu noile dispozitive se pare ca Samsung e mult mai dedicata in satisfactia fanilor brandului, aducand imbunatatiri ce publicul larg le-a cerut modelului.
Si in acelasi timp se pare ca au devenit mult mai dedicati in a aduce update-uri la timp pentru dispozitivele mobile. Mai nou se pare ca cei de la Samsung au lansat un website in Turcia unde iti poti verifica dispozitivul pentru ultima versiune oficial de Android si totodata stadiul in care este update-ul.
Site-ul se traduce in „Are we up to date?” (Suntem la zi cu update-urile) si iti permite sa selectezi o gama vasta de dispozitive ale companiei.
Acum perioada de update o sa varieze pentru fiecare continent, dar in linii mari cel putin, variatia nu va fi extraordinar de mare.
O parte din dispozitivele ce sunt programate sa primeasca Oreo sunt: Galaxy Note 8, Galaxy S7 si S7 Edge, Galaxy A3, A5 si A7 variantele din 2017.
Android 8.0 Oreo pentru Galaxy Note 8 programat pentru 30 Martie, urmand Galaxy S7 si S7 Edge cu update-ul programat pe 13 Aprilie si Galaxy A3, A5 si A7 au update-ul programat in luna Mai.
sursa

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me