Android 5.1 deja in dezvoltare? 31

Android 5.1 deja in dezvoltare?

android lollipop geek chronicles

Android 5.1 este in constructie aparent

Android 5.0.1 lollipop cunoscut si sub numele de android L este ultima versiune a sistemului de operare. Aceasta este disponibil pe putine dispozitive momentan datorita necesitatii producatorilor ca Samsung, LG si Sony  de a-si implementa propriile aplicatii si modificari in sistem.
Interfata a suferit niste modificari majore la fel si departementele de performanta si baterie. Insa fiind abia „scos din cutie” sunt anumite probleme care sistemul de opearare le are.
Deja se speculeaza ca Google vrea sa adreseze aceste impedimente cu android 5.1. Android 5.1 urmeaza sa fie lansat undeva la inceputul anului viitor si va avea imbunatariri la baterie, stabilitate, sistemul de management al memoriei ram, va reintroduce modul silentios plus multe altele. Acest lucruri ni le impartasesc baietii de la androidPIT undeva cateva surse interne le-au soptit de viitoarea versiunea si o parte din imbunatatirile care vin cu ea.
Ramane de vazut cand si cu ce va veni noul update la android.
sursa: androidpit

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani