Image default
Stiri Stiri internet

Acest tip face un timelapse de 30 ani pentru NYC

Fotografia de tip timelapse nu este un concep nou, acesta datează de ceva ani însă cu cât tehnologia a avansat procedeul a devenit din ce în ce mai simplu chiar și pentru fotografii amatori.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ideea, fotografia de tip timeplapse implică fotografierea unui obiect, peisaj sau persoane la un interval fix pentru o anumită perioadă de timp. La final fotografiile sunt combinate într-un colaj și de multe ori reiese un clip video interesant.

Cu cât perioada este crescută, cu atât clipul rezultat arată mai interesant.

Pe aceiași idee a plecat și Joe DiGiovanna, acesta dorește să facă un clip cu adevărat incredibil. Mai precis face un timelapse de 30 de ani pentru orașul New York.

Joe DiGiovanna este un fotograf profesionist ce se ocupă de fotografii de tip timelapse. Vezi website

Joe se utilizează de o camera foto Sony conectată la un PC ce operează un algoritm te capturare a imaginilor. Imaginile sunt stocate local în calculator iar al final de zi se transferă automat într-o bază de date externă.

Chiar dacă pare ceva simplu la prima vedere, este un proiect destul de elaborat.

Proiectul deja este în curs de 4 ani și va fi finalizat în 2045.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

eighteen + 12 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me