[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Televizorul Xiaomi MI TV 4S s-a lansat în Europa. Vezi cât costă modelul 55

Televizorul Xiaomi MI TV 4S s-a lansat în Europa. Vezi cât costă modelul

Xiaomi a lansat oficial în europa televizorul smart Xiaomi Mi TV 4S în trei dimensiune: 32” (Mi 4A), 43” și 55”.

Televizoarele includ procesoare Quad-core Mediatek 6886, 2GB de RAM și 8 GB memorie internă cu panouri 4K ce suportă HDR.

Televizorul Xiaomi MI TV 4S s-a lansat în Europa. Vezi cât costă modelul 56

Mai mult decât atât panourile televizoarelor cu rezoluție de 43” și 55” suportă și tehnologia MEMC pentru imagini mai fluide.

În materie de conectivitate au 3 porturi HDMI și 3 porturi USB, poți conecta direct cablul UTP de internet sau poți accesa web-ul prin tehnologiile WIFI 5G și 2.4G.

Sunetul va avea suport pentru DTS-HD și Dolby Audio, deci în filme și jocuri o să aveți parte de cea mai bună experiență audio posibilă.

Xiaomi launches Mi TV 4S in Europe, the 55” costs €449

Modelul Xiaomi Mi 4A este cel mai ieftin, având și specificațiile pe măsură. Panoul este unul mai modest, cu o rezoluție de 1366×768, procesor Quad-Core Mediatek, 1GB de RAM.

Sistemul de operare este Android cu integrarea Xiaomi pentru aplicații și are disponibilă și o telecomandă cu Google Assistant.

Prețurile sunt următoarele:

  • XIaomi Mi TV 4A 32” – 179€
  • Xiaomi Mi TV 4S 43” – 349€
  • XIaomi Mi TV 4S 55” – 449€

Televizoarele sunt la precomandă și se vor livra în luna Decembrie.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles