Telefon premium cu Android ce costa 16.000$

telefon premium

Telefon premium cu Android ce costa cat un Mercedes

Pai…da, ai citit bine!
Cu banii de un Mercedes S Class putin mai vechi, iti sumperi un telefon.
Sirin Labs a prezentat telefonul premium cu o securitate de tip militar (ce naiba inseamna asta) ce l-au intitulat Solarin.
Telefonul are un procesor Snapdragon 810, o baterie de 4000mAh, un ecran IPS LCD, 4GB de RAM impreuna cu 128GB memorie interna si Android 5.1 Lollipop (specificatii complete aici)
Specificatii demne de un telefonul lansat anul trecut, insa cica ar fi adresat „oamenilor cu foarte multi bani ce sunt foarte inteligenti”.
 

solarin
SURSA: theverge

Iar pretul incredibil de mare s-ar datora unui buton ce il apesi, care transforma telefonul in unul extrem de securizat. Oprind in mare parte unele componente hardware, criptand conversatiile prin SMS si iti va permite doar sa apelezi.
Da…butonul acela si cateva linii de cod pe care orice programator le poate scrie, te costa 16k $.
Oamenii bogati, care sunt si inteligenti, din prima ar realiza ce aberant este telefonul si cel mai probabil il vor ignora total.
Eu pana acum sunt sceptic maxim in privinta justificarii pretului enorm de mare, dar cine stie? Poate o sa aiba succes.
PS: Daca vrei un telefon premium cu o securitate sporita, iti cumperi un iPhone.
sursa VIA
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles