Repara un Galaxy S10: Primul clip cu telefonul dezasamblat 31

Repara un Galaxy S10: Primul clip cu telefonul dezasamblat

Samsung Galaxy S10 a fost lansat cu foarte putin timp de catre companie.

Modelul este succesorul lui Galaxy S9 lansat anul trecut si aduce o serie de inbunatatiri la performanta, aspect si functii. Imbunatatiri care la cat sunt de minore fac experienta de utilizare a telefonului cu mult mai buna in comparatie cu modelul trecut.
Fiind un smartphone atat de nou inca nu sunt tutoriale si articole relevante ce pot ajuta pe cei de la centrele de service ca sa repare telefonul. Chiar daca experienta precedenta cu Galaxy S9 si S8 ajuta, este mult mai ok sa vezi cum se desface noul model, astfel stii care sunt punctele slabe in procesul de reparatie si unde va trebui sa fii mai grijuliu.

In clipul de mai sus vedem exact cum arata un S10 pe interior si care sunt acele cateva aspecte particulare la model ce tin de abilitatea de reparare.

Acesta este lipit in totalitate cu adeziv, deci numai inlocuirea bateriei este un adevarat proces. Majoritatea componentelor mici pot fi inlocuite destul de simplu, fiind securitaze cu suruburi si au conectori ce se detaseaza rapid, ecranul este si el lipit de carcasa insa practic ar putea fi inlocuit si ce este ciudat e un port in parea superioara a placii de baza.

Samsung Galaxy S10 este cel mai performant si scump telefon al companiei ce poate fi achizitionat acum in Romania. Modelul este disponibil in multiple variante.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles