Image default
Stiri Stiri ceasuri smart

Piața brățărilor smart a crescut cu 65% în al 3-lea trimestru din 2019

Dispozitivele smart pentru sport și notificări din categoria brățări fitness/ceasuri smart nu erau foarte populare în urmă cu aproximativ 3-4 ani.

Atunci oferta nu era vastă, prețurile destul de mari și experiențele software pline de buguri asta făcea ca împătimiții tehnologiei să fie șceptici în privința lor, automat și rata de adopție mică.

Însă odată cu evoluția tehnologiei, scăderea considerabilă a prețurilor și înăsprirea competiției, dispozitivele smart purtate la încheietură au crescut considerabil în materie de adopție.

În anul 2019 mai precis (trimestrul 3) vânzările de astfel de smart wearables au crescut cu peste 65%.

Vânzările sunt cuantificate cu numărul de produse livrate (nu vândute efectiv, aceasta este o metodă comună de măsurare) și cea mai mare marjă o are compania Xiaomi cu peste 12.2 milioane de unități, pe locul 2 este Apple ce a avut mare succes cu ceasurile smart iar pe locul 3 se clasează Huawei ce a înregistrat o creștere record de 243%.

Studiul integral făcut de Canalys îl găsiți aici.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me