Image default

Imagini HD superbe pentru telefonul sau calculatorul tau

Fotografiile reprezintă una din cele mai vechi forme de arta. Acestea ne ajuta sa ne exprimam, sa ne transmitem momentele intime si mai ales sa impartim poze cu pisici. 🐈
Fotografia a evoluat extrem de mult in ultimul timp. Automat aparatele foto profesionale au inceput sa coste mult mai putin iar in acelasi timp s-a eliminat intr-o ocare masura nevoia de a detine o camera foto compacta.
Insa ca sa captezi o serie de imagini hd superbe ai nevoie de ochiul de artist. Care sa fim seriosi…o buna parte din noi nu il avem, asa ca ajungem sa cautam imagini hd pe internet.
Sursa numarul unul de pe care ne procuram imaginile este Google. Nu e nimic rau in asta neaparat, numai ca unele fotografii sunt in calitate proasta sau pur si simplu au un copyright.
Ca sa le pui ca background nu e problema dar cand integrezi imaginea intr-un proiect situatia se schimba radical.
In fine, chiar si asa e mai bine sa eviti frustrarea aceasta total si sa apelezi la o sursa de incredere de unde poti sa-ti procuri imaginile. Sursa unde fotografiile sunt in calitate foarte buna si sunt gratuite.
Stocksnap.io este un website de unde puteti descarca imagini hd pentru telefon sau PC gratuit.
Interfata site-ului este extrem de prietanoasa si artistii care contribuie cu fotografii sunt foarte talentati.
Doar trebuie sa introduci in bara de cautare (in limba engleza) de ce esti interesat/a si rezultatele o sa-ti apara pe ecran.
Sper ca o sa va ajute in unul din proiectele voastre sau sa va schimbati background-ul ala plictisitor de pe telefon sau PC.
Cat timp descarci cateva fotografii, ma poti urmari si pe retelele de socializare Instagram si Snapchat! 👍
Sau daca nu le folosesti, sunt prezent si pe Youtube.
 

Articole inrudite

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me