Image default
Stiri Stiri ceasuri smart

Apple Watch Series 5 preț, specificații și aspect

Apple Watch Series 5 tocmai a fost lansat și se prezintă ca un upgrade incremental în comparație cu ceasul Apple de anul trecut.

Noul model se remarcă printr-un ecran de stă mereu aprins însă fără să fie afectată durată de viața a bateriei. Apple a reușit asta integrând un driver pentru display ce consumă extrem de puțină energie (driver adică controller plus panoul în sine). Ecranul telefonului va scădea în luminozitate atunci când e activat modul Always On și culorile se vor închide în nuanță. Această funcție a fost cerută de public chiar de la lansarea primei generații, dar Apple în sfârșit a luat-o în considerare.

Ceasul mai are în plus față de Series 4 un compass, ce o să-ți facă tracking-ul activităților vizite o idee mai precis.

The midnight blue sport loop on Apple Watch Series 5.
Apple Watch Series 5 Oțel
sursa: APPLE

Noul sistem de operare WatchOS 6 este preinstalat pe ceas aducând cu el îmbunătățiri minore de performanță și câteva aplicații updatate și pe lângă asta acum este integrată pe partea hardware/software funcția de apelare a serviciilor de urgență din peste 150 de țări, automat atunci când ceasul detectează că ai pățit ceva sau manual ținând apăsat butonul de navigare.

The space black titanium Apple Watch Series 5.
Apple Watch Series 5 Titanium
sursa: APPLE

Alte specificații nu par să se fi modificat în comparație cu Series 4, deci dacă aveți un Series 3 sau 4 nu văd rosul să faceți upgrade.

Noul Apple Watch Series 5 va costa 399€ iar varianta cu LTE costă 499€. Prețul crește în funcție de banda aleasă și materialul din care este construit ceasul.

Ceasul smart Apple este disponibil în mai multe culori din care avem negru, gri, alb și rose gold, cu o sumedenie de opțiuni pentru brățări și poate fi aleasă carcasa din Titanium sau Oțel inoxidabil.

Este disponibilă și o versiune Nike pentru cei pasionați de sport și o versiune premium în colaborare cu brandul Hermes.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

3 × 4 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me