3 clipuri video cu OZN-uri publicate de Pentagon ne confirmă viața extraterestră? 31

3 clipuri video cu OZN-uri publicate de Pentagon ne confirmă viața extraterestră?

OZN-urile sunt pe „lung” Obiecte Zburătoare Neidentificate, sunt corpuri ce nu se încadrează în explicațiile convenționale ale științei.

Acestea sunt cumva o parte cunoscută din istoria noastră, fiind prezente prin unele picturi rupestre din vremuri îndepărtate.

Însă cu toate izvoarele istorice, cumva ne era greu să le atestăm veridicitate și în același timp existență.

Dar lucrurile aveau să se schimbe odată cu apariția camerelor video, a tehnologiei optice avansate folosită de armată pe avioanele de vânătoare, radarului sau a altor tehnologii ce ne permit să identificăm prezența unor OZN-uri în văzduh.

În ultimii ani au apărut mai multe clipuri video cu aceste Obiecte Zburătoare Neidentificate dar mereu au fost ori demascate ca fiind false ori lipseau dovezile să le facă veridice.

Totul până anul acesta: 3 clipuri video cu OZN-uri au fost publicate de Pentagon în urmă cu câteva luni.

Practic în aceste clipuri video surprise de camerele cu infraroșu ale unor avioane militare sunt surprinse 3 obiecte ce „zboară” având traiectorii ciudate și un comportament total neconvențional.

Armate nu a reușit să identifice obiectele ca fiind avioane/drone construite de un stat anume, asta datorită formei ciudate și a modului de propulsie.

Primul incident a fost filmat pe coasta Californiei în anul 2004. Aici se observă un obiect oval ce nu respectă legile convenționale ale fizicii. Acesta zboară contra vântului care bătea destul de puternic și partea ciudată este că nu părea să fie influențat în vre-un fel.

Tot în același an a fost capturat tot un obiect oval ce zbura cu o viteză foarte mare aproape de suprafața oceanului.

Departamentul de Securitate al Statelor Unite au publicat un comunicat de presă împreună cu aceste clipuri confirmând existența lor și faptul că nu au reușit să identifice obiectele.

Ăsta e categoric un an foarte ciudat. 🤣

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani