ZTE Blade S6 Plus este disponibil global si are un pret modest 31

ZTE Blade S6 Plus este disponibil global si are un pret modest

ZTE Blade S6 este disponibil

ZTE Blade S6 Plus este disponibil global prin intermediul site-ului Ebay si are un pret destul de competitiv

Blande S6 Plus este raspunsul celor de la ZTE cand vine vorba de un smartphone cu aspect premium si performanta pe masura.
Telefonul in cauza are un sasiu din aliminium, un procesor Snapdragon 615 octa-core 64BITI, 2GB de ram, 16GB memorie interna, suport pentru card microSD, display de 5,5” HD IPS, camera principala de 13MP Sony si una de 5MP frontala, dual-sim, WIFI b/g/n, Bluetooth 4.0 iar bateria este de 3000mAh.
Specificatii deloc de trecut cu vederea mai ales cand este vorba si de un pret destul de competitiv.
ZTE Blade S6 Plus se comercializeaza pe Ebay cu 1100 lei dar trebuie sa stiti ca asta este o oferta ce nu va tine pentru mult timp.
In pretul de 1100 lei este inclus si transportul pana in Romania desi nu pot sa va spun prin ce curier se trimite, exista o posibilitate sa fie prin intermediul Priori Post International.
Daca esti in cautarea unui telefon bun pana in 1100 lei sfatul meu este sa comanzi cat mai rapid. Specificatiile sunt solide, materialele folosite in constructia lui sunt de buna calitate si bateria este destul de mare iar ca sa fie situatia si mai buna telefonul are 4G.
Puteti comanda telefonul de AICI.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani