Acasă Stiri Youtube Gaming va fi inchis in perioada imediat urmatoare

Youtube Gaming va fi inchis in perioada imediat urmatoare

de către Dan Mutu

Google care controleaza serviciul global Youtube a lansat in urma cu vreo 4 ani o noua varianta a serviciului de streaming si vizualizare de clipuri intitulat Youtube Gaming.

Practic Youtube Gaming venea cu functii dedicate gamerilor in asa fel incat sa faca consumarea de context mai usoara sa spun si in acelasi timp sa-ti permita o interactiune fuilda cu publicul tau care se uita la stream.

Ei bine, serviciul nu prea a prins si Google urmeaza sa inchida site-ul dedicat Youtube Gaming mutand interfata pe o pagina secundara din Youtube.

Popularitatea serviciului cred ca a suferit in mare parte datorita notorietatii Twitch si a numarului destul de mare de persoane ce au adoptat platforma ce este mai nou administrata de Amazon. Pe langa asta Youtube Gaming nu venea cu ceva nou, revolutionar neaparat. Doar iti sugera content la care sa te uiti, aveai cateva culori si elemente grafice schimbate si cam aia e tot.

Ce puteai face in interfata normala Youtube, regaseai in Yotube Gaming

Google a inchis nenumarate servicii in ultima perioada si asta afecteaza cumva credibilitatea companiei in a lansa servicii interesante ce au o durata de viata mare.

Gamerii si analistii sunt in acelasi timp sceptici ce noul proiect Google pentru game streaming numit Stadia si inchiderea platformei Youtube Gaming nu ajuta deloc situatia.

sursa

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani