Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet apar in imagini 31

Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet apar in imagini

Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet sunt doua dispozitive Sony ce vor fi lansate la MWC 2015

Au aparut online doua fotografii cu un telefon si o tableta de la Sony de care nu se stia nimic, nu pareau a fi modele lansate.
In urma unor cercetari cele doua dispozitive sunt: Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet.
Xperia M4 Aqua este un smartphone ce apartine dispozitivelor din gama de mijlocul Sony. Acesta ar avea un ecran de 5.2” 720p, Snapdragon 610 la 1.5 ghz ca procesor, 2gb RAM, camera principala de 13MP si cea frontala de 5MP, memorie interna de 16GB.
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet
Tableta Xperia Z4 este modelul succesor al Xperia Z3 tablet de anul trecut. Gadgetul va fi mai subtire, mai usor si cu ecran mai luminos.
In materie de componente nu stim care ar fi acestea. Insa as putea sa aproximez hardware-ul urmand trandul ce se urmeaza de la producator la producator in materie de upgrade-uri.
Adica: Snapdragon 810, 3-4gb RAM, camera de 13MP principala si una de 5MP frontala, display de 10” 2k.
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet
Chiar sunt curios cate din caracteristici am nimerit. In materia display-ului nu sunt sigur, dar daca este sa ma uit la fotografie mai bine si sa compar cu perna pe care este tableta nu zic ca ar fi mai mica de 10”. Dar cine stie?!
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet vor fi anuntate pe data de 2 Martie la converinta de presa Sony unde Geek Chronicles va raporta live. 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles