Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet apar in imagini

Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet apar in imagini

Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet sunt doua dispozitive Sony ce vor fi lansate la MWC 2015

Au aparut online doua fotografii cu un telefon si o tableta de la Sony de care nu se stia nimic, nu pareau a fi modele lansate.
In urma unor cercetari cele doua dispozitive sunt: Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet.
Xperia M4 Aqua este un smartphone ce apartine dispozitivelor din gama de mijlocul Sony. Acesta ar avea un ecran de 5.2” 720p, Snapdragon 610 la 1.5 ghz ca procesor, 2gb RAM, camera principala de 13MP si cea frontala de 5MP, memorie interna de 16GB.
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet
Tableta Xperia Z4 este modelul succesor al Xperia Z3 tablet de anul trecut. Gadgetul va fi mai subtire, mai usor si cu ecran mai luminos.
In materie de componente nu stim care ar fi acestea. Insa as putea sa aproximez hardware-ul urmand trandul ce se urmeaza de la producator la producator in materie de upgrade-uri.
Adica: Snapdragon 810, 3-4gb RAM, camera de 13MP principala si una de 5MP frontala, display de 10” 2k.
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet
Chiar sunt curios cate din caracteristici am nimerit. In materia display-ului nu sunt sigur, dar daca este sa ma uit la fotografie mai bine si sa compar cu perna pe care este tableta nu zic ca ar fi mai mica de 10”. Dar cine stie?!
Xperia M4 Aqua si Xperia Z4 Tablet vor fi anuntate pe data de 2 Martie la converinta de presa Sony unde Geek Chronicles va raporta live. 😀

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani