Compania Xiaomi pregatita pentru lansarea globala?

Compania Xiaomi pregatita pentru lansarea globala?

Xiaomi pregatita pentru lansarea globala

Xiaomi pregatita pentru lansarea globala odata cu evenimentul din India?

Xiaomi s-a bucurat de foarte multa atentie in ultimii 2 ani. Pe de o parte acest lucru este justificabil. Cand faci telefoane de calitate si acorzi interes consumatorului este logic ca produsele tale sa fie comparate.
Pe de alta parte cand nu oferi posibilitatea si altor indivizi, din alte tari sa achizitioneze simplu si direct produsele tale intervin unele probleme si preconceptii care pot afecta credibilitatea ta ca firma. (ex: cine sunt aia? ah! numai chinezarii)
Dar se pare ca Xiaomi vrea sa schimbe acest lucru. Primul pas l-au facut cu lansarea magazinului global si urmatorul probabil sa fie la conferinta de presa ce va acea loc in New Delhi, India.
Xiaomi va lansa cateva modele noi de telefoane si faptul ca au ales aceasta locatie ma face sa cred ca este posibila o lansare globala a modelelor.
Atentia se invarte in jurul telefonului  Xiaomi Mi4i de care am aflat prin intermediul unui leak. Xiaomi Mi4i se anticipeaza sa aiba un Snapdragon 615, 2 GB de RAM, display de 5” 1080p, camera principala de 13 MP in timp ce camera frontala este de 5 MP si sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop. Toate aceste specificatii au fost dezvaluite de un leak de pe site-ul Geekbench. Dar este posibil sa fie si alte modele lansate.
Si acum intrebarea: este Xiaomi pregatita pentru lansarea globala ? Este companie in stare sa satisfaca si nevoile celor din Vest? Asta va ramane de vazut, depinde ce vor anunta la conferita de presa.
Evenimentul Xiaomi va avea loc pe data de 23 Aprilie 2015.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani