Compania Xiaomi pregatita pentru lansarea globala? 31

Compania Xiaomi pregatita pentru lansarea globala?

Xiaomi pregatita pentru lansarea globala

Xiaomi pregatita pentru lansarea globala odata cu evenimentul din India?

Xiaomi s-a bucurat de foarte multa atentie in ultimii 2 ani. Pe de o parte acest lucru este justificabil. Cand faci telefoane de calitate si acorzi interes consumatorului este logic ca produsele tale sa fie comparate.
Pe de alta parte cand nu oferi posibilitatea si altor indivizi, din alte tari sa achizitioneze simplu si direct produsele tale intervin unele probleme si preconceptii care pot afecta credibilitatea ta ca firma. (ex: cine sunt aia? ah! numai chinezarii)
Dar se pare ca Xiaomi vrea sa schimbe acest lucru. Primul pas l-au facut cu lansarea magazinului global si urmatorul probabil sa fie la conferinta de presa ce va acea loc in New Delhi, India.
Xiaomi va lansa cateva modele noi de telefoane si faptul ca au ales aceasta locatie ma face sa cred ca este posibila o lansare globala a modelelor.
Atentia se invarte in jurul telefonului  Xiaomi Mi4i de care am aflat prin intermediul unui leak. Xiaomi Mi4i se anticipeaza sa aiba un Snapdragon 615, 2 GB de RAM, display de 5” 1080p, camera principala de 13 MP in timp ce camera frontala este de 5 MP si sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop. Toate aceste specificatii au fost dezvaluite de un leak de pe site-ul Geekbench. Dar este posibil sa fie si alte modele lansate.
Si acum intrebarea: este Xiaomi pregatita pentru lansarea globala ? Este companie in stare sa satisfaca si nevoile celor din Vest? Asta va ramane de vazut, depinde ce vor anunta la conferita de presa.
Evenimentul Xiaomi va avea loc pe data de 23 Aprilie 2015.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles