xiaomi mi8

Xiaomi Mi8 apare in primele imagini si vine cu functii copiate de la Apple

Xiaomi e una din cele mai bine vazute companii chineze pe piata din vest.
Ei s-au remarcat initial prin produsele foarte ieftine ce veneau la preturi mici in comparatie cu modelele competitorilor.
De asta si eu am achizitionat cateva din produsele acestora in decursul a 2 ani (acum vreau sa imi cumpar un ceas smart Xiaomi Amazfit Bip). Si spre surprinderea mea, am fost destul de satisfacut de produse in linii mari, chiar daca experienta software nu este perfecta (folosind modele menite pentru piata Chineza) chiar nu pot sa ma plang.
Unul din cele mai asteptate lansari de dispozitive Xiaomi este cea a capului de serie.
Anul acesta noul cap de serie va fi intitulat Xiaomi Mi8 si se pare ca deja avem primele materiale foto cu dispozitivul in toata splendoarea lui.

Xiaomi Mi8 apare in primele imagini si vine cu functii copiate de la Apple 31
FOTO: Xiaomi MI8
SURSA: Gizmochina

Dispozitivul se asemana extrem de mult cu un iPhone X (desi cam asta este trendul pe anul acesta) lucru care nu ma bucura in mod special. Xiaomi este oarecum recunoscuta cu imprumutatul de idei sau design-uri de la Apple.
Telefonul arata fain la prima vedere, insa fiind pe acelasi stil fizic cu iPhone X nu ma simt impresionat in mod special ca sa fiu foarte sincer.
Din detaliile ce le mai stim a fi oarecum concrete este procesorul: Snapdragon 845, 64GB, 128GB si 256GB memorie interna, 6GB de RAM (cica posibil sa fie o varianta Prime cu 8GB)
Camere principale care ar fi cu senzori Sony si un sensor de recunoastere faciala similar iPhone X.
Xiaomi Mi8 apare in primele imagini si vine cu functii copiate de la Apple 32
FOTO: Xiaomi MI8
SURSA: Gizmochina

Ecranul are diagonala de 6.2” si utilizeaza tehnologia OLED si se specula cum ca ar avea senzor de amprenta sub display, insa acum nu mai sunt asa sigur odata ce au aparat mai multe detalii pe retelele de socializare chineze.
Modelul va fi lansat pe data de 31 Mai, atunci o sa vedem ce se confirma din zvonuri
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani