xiaomi mi mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2”

Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2” 31

Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2” cu o rezolutie 2k

Compania chineza Xiaomi creste in popularitate pe zi ce trece. Recent au deschis un lant nou de magazine fizice in China (pentru a mentine cresterea cotei de piata si notorietatea brand-ului), par din ce in ce mai deschisi catre vest cu dispozitivele lor mobile si mai ales (cel mai important aspect cred) mereu pun accent foarte mult pe raportul calitate pret.
Toate elementele combinate rezulta un brand solid cu o capacitate reala de expansiune globala.
Acum chinezii au pregatit se pare un nou dispozitiv pentru noi. Despre ce este vorba?
Xiaomi Mi Mix 2 e aproape confirmat din multiple leak-uri insa acum avem o suita de informatii concrete in ceea ce priveste specificatiile dispozitivului mobil.
Din surse ce au avut acces comva la un prototip Xiaomi Mi Mix 2, ne-au divulgat ca telefonul va avea un Snapdragon 836, 6GB de RAM, pana la 256GB memorie interna, ecran de 6,2” edge-to-edge de 2960 x 1440, si o baterie cu o capacitate de 4400mAh.
Din imaginea de mai jos mai reiese faptul ca modelul are un senzor de 20MP, cel putin cred ca acesta este senzorul principal, zvonurile sun ca varianta finala a modelului are camere duale si sistemul de operare e Android 8.0 Oreo cu interfata MIUI 9.
 
Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2” 32
Ce este ciudat, pe langa faptul ca dispozitivul are deja Android 8.0, telefonul vine si cu un procesor ce practic nu a fost anuntat oficial de Qualcomm.
In acelasi timp este posibil ca in cadrul evenimentului de lansare (ce va fi undeva pe 11-12 septembrie) compania sa aiba ca invitati pe cei de la Qualcomm ca sa lanseze noul cip mobil, nu e confirmat nimic ci doar o ipoteza.
Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2” 33
Evenimentul de lansare Xiaomi Mi Mix 2 se va desfasura de 11 septembrie.

Tu ai cumpara un Mi Mix 2 dupa ce o sa apara la marii retaileri?

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles