Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2”

xiaomi mi mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2”

Xiaomi Mi Mix 2 are un Snapdragon 836, 6GB RAM si ecran de 6,2” cu o rezolutie 2k

Compania chineza Xiaomi creste in popularitate pe zi ce trece. Recent au deschis un lant nou de magazine fizice in China (pentru a mentine cresterea cotei de piata si notorietatea brand-ului), par din ce in ce mai deschisi catre vest cu dispozitivele lor mobile si mai ales (cel mai important aspect cred) mereu pun accent foarte mult pe raportul calitate pret.
Toate elementele combinate rezulta un brand solid cu o capacitate reala de expansiune globala.
Acum chinezii au pregatit se pare un nou dispozitiv pentru noi. Despre ce este vorba?
Xiaomi Mi Mix 2 e aproape confirmat din multiple leak-uri insa acum avem o suita de informatii concrete in ceea ce priveste specificatiile dispozitivului mobil.
Din surse ce au avut acces comva la un prototip Xiaomi Mi Mix 2, ne-au divulgat ca telefonul va avea un Snapdragon 836, 6GB de RAM, pana la 256GB memorie interna, ecran de 6,2” edge-to-edge de 2960 x 1440, si o baterie cu o capacitate de 4400mAh.
Din imaginea de mai jos mai reiese faptul ca modelul are un senzor de 20MP, cel putin cred ca acesta este senzorul principal, zvonurile sun ca varianta finala a modelului are camere duale si sistemul de operare e Android 8.0 Oreo cu interfata MIUI 9.
 

Ce este ciudat, pe langa faptul ca dispozitivul are deja Android 8.0, telefonul vine si cu un procesor ce practic nu a fost anuntat oficial de Qualcomm.
In acelasi timp este posibil ca in cadrul evenimentului de lansare (ce va fi undeva pe 11-12 septembrie) compania sa aiba ca invitati pe cei de la Qualcomm ca sa lanseze noul cip mobil, nu e confirmat nimic ci doar o ipoteza.

Evenimentul de lansare Xiaomi Mi Mix 2 se va desfasura de 11 septembrie.

Tu ai cumpara un Mi Mix 2 dupa ce o sa apara la marii retaileri?

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani