[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
xiaomi mi 10

Xiaomi Mi 10 Pro apare în imagini. E un Mi 9 mai mare?

Xiaomi va lansa noul Mi 10 luna viitoare, însă deja au apărut pe net primele imagini cu noul dispozitiv.

Acum vedem primele cadre cu Xiaomi Mi 10 Pro ce are un aspect foarte similar cu Mi 9. Sincer, nu era ceva de neașteptat. Din punctul meu de vedere nici nu avea rostul un redesign masiv pentru un aspect care era destul de funcțional.

Acest tip de update incremental în materie de aspect este practicat de majoritate a producătorilor de telefoane mobile. Schimbările fizice majore încep să apară cam din 5 în 5 ani.

#Xiaomi Mi 10 apare în primele fotografii neoficiale. Cum vi se pare modelul?https://geekchronicles.ro/xiaomi-mi-10-pro-apare-in-imagini-e-un-mi-9-mai-mare

Posted by Geek Chronicles on Monday, January 20, 2020

Frontal camera pare să fie decupată din display(cum vedem pe Samsung), carcasa este tot o combinație de metal și sticlă, pe spate avem 3 camere și cel mai probabil un senzor pentru adâncime, un port USB C cu butoanele de control pe lateral dreapta și amprenta fizică pare o idee mai mare decât un Mi 9?

Modelul vine la pachet și cu un încărcător rapid de 65W, care ar trebui să facă o încărcare rapidă a bateriei în doar câteva minute.

Data oficială a lansării este pe 11 Februarie la MWC.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles