Xiaomi dezvaluie noul logo Redmi: Gama Redmi va deveni un brand secundar Xiaomi

logo redmi

Xiaomi dezvaluie noul logo Redmi: Gama Redmi va deveni un brand secundar Xiaomi

Xiaomi lanseaza anual cateva zeci de dispozitive printre care se numara si telefoane mobile smart. Aceste telefoane au devenit extrem de populare in ultimii ani datorita pretului avantajos, a calitatii si a performantei foarte bune.
Iar din gama de smartphone-uri Xiaomi linia Redmi este de departe cea mai cunoscuta la nivel global.
Acest lucru a fost semnalat de liderii Xiaomi si au decis „sectionarea” brandului Redmi de Xiaomi mai exact telefoanele Redmi vor fi un brand de sine statator.

Telefoanele Redmi vor fi dispozitive de buget mediu menite pentru India, China si Europa iar ca profil de utilizator sunt persoanele ce vor un smartphone performant fara sa cheltuiasca o avere.

Odata cu inaugurarea noului brand Xiaomi a facut oficial si noul logo Redmi care reflecta exact telefoanele: simplitate si minimalism.

FOTO: Redmi 7
SURSA: GSMARENA


Primul telefon din noua gama Redmi va fi Redmi 7 ce va avea o versiune Note. Telefoanele se remarca printr-o camera de 48MP.
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani