Image default
Stiri Stiri telefoane

Xiaomi dezvaluie noul logo Redmi: Gama Redmi va deveni un brand secundar Xiaomi

Xiaomi lanseaza anual cateva zeci de dispozitive printre care se numara si telefoane mobile smart. Aceste telefoane au devenit extrem de populare in ultimii ani datorita pretului avantajos, a calitatii si a performantei foarte bune.
Iar din gama de smartphone-uri Xiaomi linia Redmi este de departe cea mai cunoscuta la nivel global.
Acest lucru a fost semnalat de liderii Xiaomi si au decis „sectionarea” brandului Redmi de Xiaomi mai exact telefoanele Redmi vor fi un brand de sine statator.

Telefoanele Redmi vor fi dispozitive de buget mediu menite pentru India, China si Europa iar ca profil de utilizator sunt persoanele ce vor un smartphone performant fara sa cheltuiasca o avere.

Odata cu inaugurarea noului brand Xiaomi a facut oficial si noul logo Redmi care reflecta exact telefoanele: simplitate si minimalism.

FOTO: Redmi 7
SURSA: GSMARENA

Primul telefon din noua gama Redmi va fi Redmi 7 ce va avea o versiune Note. Telefoanele se remarca printr-o camera de 48MP.
sursa

Articole inrudite

Ce aduce nou iOS 9.3 si cum faci update

Dan Mutu

Transforma ceasul in unul smart! Functioneaza cu majoritatea

Dan Mutu

Nokia 8 pret, specificatii si aspect: Cel mai promitator telefon al anului?

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate