logo redmi

Xiaomi dezvaluie noul logo Redmi: Gama Redmi va deveni un brand secundar Xiaomi

Xiaomi lanseaza anual cateva zeci de dispozitive printre care se numara si telefoane mobile smart. Aceste telefoane au devenit extrem de populare in ultimii ani datorita pretului avantajos, a calitatii si a performantei foarte bune.
Iar din gama de smartphone-uri Xiaomi linia Redmi este de departe cea mai cunoscuta la nivel global.
Acest lucru a fost semnalat de liderii Xiaomi si au decis „sectionarea” brandului Redmi de Xiaomi mai exact telefoanele Redmi vor fi un brand de sine statator.

Telefoanele Redmi vor fi dispozitive de buget mediu menite pentru India, China si Europa iar ca profil de utilizator sunt persoanele ce vor un smartphone performant fara sa cheltuiasca o avere.

Odata cu inaugurarea noului brand Xiaomi a facut oficial si noul logo Redmi care reflecta exact telefoanele: simplitate si minimalism.

Xiaomi dezvaluie noul logo Redmi: Gama Redmi va deveni un brand secundar Xiaomi 31
FOTO: Redmi 7
SURSA: GSMARENA

Primul telefon din noua gama Redmi va fi Redmi 7 ce va avea o versiune Note. Telefoanele se remarca printr-o camera de 48MP.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani