Xiaomi a lansat un nou telefon! Este vorba de MI4C

xiaomi imagini

Telefonu MI4C de la Xiaomi a fost lansat

Xiaomi este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane smart din lume. Mai exact acestia se claseaza pe locul 3 in lume ca dimensiune efectiva.
Insa chiar daca renumele si l-au castigat cu ajutorul telefoanelor smart, compania produce o multitudine de gadgeturi. De la boxe portabile pana la cantare electronice smart.
Dar sa revenim la telefoane mobile pentru ca asta ne intereseaza de fapt pe majoritatea.
Compania a lansat un nou model de telefon numit Xiaomi Mi4C.
mi4c

Ce ofera nou si de ce ai opta pentru el?

Pai in primul rand este vorba de un pret de 960LEI *pretul nu include TVA.
De 960lei-1000lei in Romania poti sa-ti cumperi un Galaxy S4, Lumia 830 sau Allview X2 Soul (acestea sunt cateva exemple aleatorii)
xiaomi mi4c
Si sincer vorbind performanta lor nu se apropie deloc cu cea a lui Xiaomi Mi4C.
In primul rand Mi4C are un procesor de ultima generatie Qualcomm Snapdragon 808 cu 6 nuclee, 2GB de RAM, memorie interna de 16GB sau 32GB, dual-sim cu 4G pe ambele cartele si o baterie de 3080mAh care tine cam o zi te utilizare intensa.
mi4c xiaomi
Telefonul se incarca super rapid cu ajutorul noului conector USB tip-C si tehnologiei Quick Charge 2.0.
Modelul aduce nou fata de varianta anterioara un procesor mult mai rapid si o camera foto care a primit imbunatatiri.
Dezavantajele modelului sunt ca nu are NFC si senzor de amprenta, daca aceste lucruri nu te intereseaza il poti achizitiona cu incredere.
In concluzie, daca vrei un telefon extrem de performant la un pret sub 1000lei (performanta este apropiata de Galaxy S6 si LG G4) click pe butoanele de mai jos pentru setul complet de specificatii plus imagini cu produsul.
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.everbuying.net/product1101664.html”]Xiaomi Mi4C 16GB[/button]
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/product1101666.html”]Xiaomi Mi4C 32GB[/button]
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles